OSVOJILA JE MILION NA LUTRIJI, POTROŠILA PARE NA PLASTIČNE OPERACIJE: Danas je njen sin bolestan, a ona živi u bijedi i OVAKO IZGLEDA!

Šokantno!
OSVOJILA JE MILION NA LUTRIJI, POTROŠILA PARE NA PLASTIČNE OPERACIJE: Danas je njen sin bolestan, a ona živi u bijedi i OVAKO IZGLEDA!
.

Kali Rodžers 2003. bila je najpoznatija tinejdžerka na svetu - bila je jedna od rijetkih sretnica kojoj je pošlo za rukom da osvoji džekpot. Tada je na Nacionalnoj lutriji u Velikoj Britaniji dobila više od dva miliona funti, ali danas ova crnokosa dama jedva ima novca da prehrani svoje troje djece.

2f8187346044ec8350b8

Da mit o tome kako dobitnici lutrije uglavnom prođu loše u životu, ipak nije samo mit, dokaz je i Kalina priča - ona je potrošila sav novac koji je osvojila, pa se danas njen bolesni šestogodišnji sin pati i muči. Ona je milionski iznos spiskala na plastične operacije, skupu garderobu, drogu i divlje žurke...

Danas se ova 31-godišnjakinja kaje zbog nepromišlejnih poteza u mlađim danima koji su je doveli do nemaštine, no povratka nema, a najviše ispaštaju njeno troje djece na čelu sa malenim Blejkom koji boluje od cerebralne paralize.

0-callie-rogers

''Najviše žalim što nisam ostavila nešto sa strane, kako bi Blejk mogao danas da ima bolji život. Da imam novca, omogućila bih mu najbolje uslove koji postoje'', priznala je ona za britanski "The Sun".

Rodžersova je otkrila kako je nakon što je dobila novac istog momenta dala otkaz, a da je potrošila 250 hiljada funti na kokain, 300 hiljada na brendiranu odjeću, dok je 500 hiljada podijelila porodici i prijateljima... U sve to uglavile su se i plastične operacije na koje je otišlo gotovo 20.000 funti - nekoliko puta je povećavala grudi, a radila je i niz drugih kozmetičkih tretmana.

1

Nakon što je ostala bez novca Kali je pala u depresiju, a sve je rezultiralo time što je pokušala da se ubije. Ipak je uspjela da se oporavi i nastavim da živi uobičajenim životom sa svojom djecom, doduše kao podstanar, a radi kao negovateljica.

''Nadam se da će stvari da krenu bolji tokom kad naslijedim kuću od bake i deke. Prodaću je i staviti novac na štedni račun za djecu'', ne gubi nadu ova Britanka.

a97101-g060-1-callie-rogers

Ne propustite