DOBILA JE DIJETE SA ZAUZETIM MUŠKARCEM: Svi su iznenađeni da ovako izgleda BEZ SILIKONA i na pragu pete decenije!

Show
DOBILA JE DIJETE SA ZAUZETIM MUŠKARCEM: Svi su iznenađeni da ovako izgleda BEZ SILIKONA i na pragu pete decenije!
.

Radmila Rada Radenović je srbijanska voditeljica i novinarka. Jedna je od prvih javnih ličnosti koja se slikala za magazin „Plejboj“.

Ova lijepa voditeljica koja je na pragu pete decenije važi za ženu koja ima najlepše prirodne grudi na našoj javnoj sceni. Priznala je da ranije nije nosila grudnjak i da su je drugarice vodile kod plastičnih hirurga da bi im pokazale kakav model grudi žele, piše Blic.

rada111

Rada je 2008. godine počela da se zabavlja sa crnogorskim biznismenom Dejanom Milićem. Trudili su se da svoju vezu sakriju od javnosti, ali to im nije pošlo za rukom.

Međutim, u periodu kada je Radenovićka ostala trudna Dejan je već imao djevojku, sa kojom je tada bio preko deset godina u vezi.

radaaaa

Dejanova djevojka ispričala je za "Blic Puls" svoju stranu priče:

''Dejo i ja smo zajedno deset godina, i to sa Radom se desilo dok smo bili u vezi. Onda sam ga ja ostavila, neko vrijeme nisam bila sa njim. On je napravio grešku i nije mi bilo lako da se nosim sa tim, ali sam mu oprostila. Znam da me voli i to je najbitnije'' - ispričala je tada djevojka Dejana Milića.

rada

n155304

Rada je priznala da nikada nije živjela sa ocem svoga sina i da više nisu zajedno, ali da su dijete dobili iz najveće ljubavi.

Rekla je da su Dejan i ona ostali u odličnim odnosima i da su dobri roditelji. Petar sa ocem provodi manje vremena jer živi u Podgorici i svjestan je da nema klasičnu porodicu, ali to normalno prihvata.

rada2

Ne propustite