ATRAKTIVNA VODITELJICA SE SKINULA U KUPAĆI I POKAZALA SAVRŠENO TIJELO: Komentari pljušte!

Moda i ljepota
ATRAKTIVNA VODITELJICA SE SKINULA U KUPAĆI I POKAZALA SAVRŠENO TIJELO: Komentari pljušte!
.

Poznata voditeljka koja je trenutno u Zanzibaru, pozirala je u jednodjelnom, dovoljno izazovnom kupaćem kostimu, a zatim sliku objavila na Instagramu.

Nije tajna da je Sanja Marinković pravi vojnik kada je njega i briga o izgledu i zdravlju u pitanju.

 

Hakuna Matata je drevni moto Masaija što u prevodu sa svahilija znači: "Život bez pravila, odgovornosti i briga”, koji slusam od najsiromasnijih stanovnika na planeti???? Uprkos sto u proseku zive 45 godina, sto 40% populacije boluje od side ,sto zive u nehumanim uslovima bez struje i vode zitelji ovog ostrva u Africu se skoluju, vole svoju zemlju i ponosni su na rajskie plaze, predivnu prirodu, bogatu biljnu kulturu i najdivniji okean na planeti ????❤️ Veliko iskustvo, velika tuga ,velika sreca i najveca avantura je biti gost ostrva Zanzibar???? #zanzibar #heavenonearth #mojamerasrece #spremnazanovusezonu #uskoronovimagazinin #jedvacekam #studio #posao @rtvpinkofficial #odmorna #happy #mom #mojsinmojamerasrece #familyvacation #sea #indianocean #life #sun #sand #nofilter #nohairstyle

A post shared by Sanja Marinkovic (@sanjamarinkovicofficial) on


Zdrava ishrana u njenom slučaju nije izuzetak niti trend već stil života. Isto kao i treniranje. A kada su vam ta dva postulata zdravog života redovni saputnik, onda kako vrijeme odmiče, kupite sve više plodova svog truda.

Da je Sanja zgodna, vidi se i dok nosi haljine, a kada se pojavi jedna ovakva slika koja otkrije šta to Sanja "nosi" ispod odjeće, onda shvatite da svako do nas izgleda onako kako i koliko vodi računa o sebi.

 

Devojke, pa i dame u zrelim godinama vole trendove u odevanju, sminkanju i friziranju, ali oni su na zalost prolazni. Tajna je ostati dosledna svom stilu bez obzira na godisnje doba ili broja godina u licnoj karti i izabrati strucnjake, umetnike ili proizvode za negu lica i tela , koji ce umeti da istaknu vasu harizmu, lepotu ili sarm ⭐️ Nije lako, ali sam ja prezadovoljna jer sam uspela da ostavim drugaciji utisak na sceni i dobila na hiljade lepih reci od svih vas , ali i od mojih kolega i prijatelja ???? Zadrzala sam svoju prirodnost i zacinila je make up and hairstyle trikovima zahvaljujuci @lazicdusanlaza @laziclaza i haljinom @lepacouture , lice mi blista @beautycentarpleasure @tanjakurcubic @sanja7256 na promociji knjige @dedicvesna , a slikala me urednica naseg portala www.zensketajne.rs @kristinadedicc ❤️❤️

A post shared by Sanja Marinkovic (@sanjamarinkovicofficial) on


I ta briga treba da se dovija bez pritiska, bez težnje onim stogim standardima savršenog izgleda. Treba samo da se nastoji da se od onoga što nam je dato izvuče maksimum. Da se izgleda zdravo i lijepo. Niti je teško niti je nemoguće.

 

Ne propustite