MUŠKARCI IH PREZIRU, ALI OVE ŽENSKE GAĆE SU PONOVO U MODI: Čak i slavne dame ispod haljina kriju OVO!

Moda i ljepota
MUŠKARCI IH PREZIRU, ALI OVE ŽENSKE GAĆE SU PONOVO U MODI: Čak i slavne dame ispod haljina kriju OVO!
.

Trendovi nisu predviđeni samo za svijet mode, već i za svijet aksesoara, kupaćih kostima, ali i donjeg veša...

Svaka sezona nosi nešto svoje, pa ćete na rafovima ponekad naći jednostavne, svedene linije grudnjaka i gaćica, nekada retro modele, a nekada krajnje avangardne i vrlo izazovne.

No, ova sezona donijela nam je jedan starinski model gaćica, koji muškarci nikako ne vole, štaviše - odbojan im je, ali ženama nekad ipak prija, prije svega jer su udobne, praktične i ponekad je to sve što nam treba.

 

#lepetittrou #summer #lingerie #shop #now #wordwideshipping www.le-petit-trou.com

A post shared by Le Petit Trou (@le_petittrou) on


Naime, u modu se, kako piše magazin Žena, vraćaju takozvane "bapske gaće", zbog kojih muškarcima često splasne uzbuđenje, no sada stižu u nešto savremenijoj i ljepšoj verziji. Umjesto onih klasičnih bijelih, pamučnih nosiće se čipka, vez, luksuzni saten, interesantne boje, mašnice i sve ono što dodnji veš čini ljepšim i ženstvenijim.


Ipak, baza ostaje ista - važno je da gaće imaju dubok struk, toliko da prekrivaju čak i pupak, i naravno da budu napravljene od prirodnih materijala i prekrivaju gotovo celu guzu.

 

The best big knickers around ???? @elselingerie

A post shared by Lucy Williams | Fashion Me Now (@lucywilliams02) on

Ovakvi modeli gaća preplavili su prodavnice donjeg veša, i gotovo da nema brenda koji ih nije uvrstio u ponudu, a postaju sve popularnije uprkos tome što ih prate predrasude, i žene ih ponovo rado kupuju, prije svega zahvaljujući ljepšem dizajnu negoli u prethodnim dekadama.

gg

Ne propustite