ŠUŠKALO SE DA GA JE PREVARILA SA TJELOHRANITELJEM: Ovo je BIVŠI MUŽ Jelene Karleuše, OVAKO danas živi, a tek kad vidite kako izgleda

Show
ŠUŠKALO SE DA GA JE PREVARILA SA TJELOHRANITELJEM: Ovo je BIVŠI MUŽ Jelene Karleuše, OVAKO danas živi, a tek kad vidite kako izgleda
.

Jedna od najpopularniji pjevačica Jelena Karleuša u septembru 2004. godine udala se za svog tadašnjeg emotivnog partnera, biznismena Bojana Karića.

j3
Međutim, bračna sreća nije dugo potrajala, pa su se razveli već nakon tri mjeseca zajedničkog života. Nakon njihovog razvoda mediji su se bavili uzrokom razvoda, a pojedini mediji navodili su da je brak pukao, jer je Jelena, navodno, Bojana prevarila sa tjelohraniteljem na zadnjem sjedištu Hamera.

k7

Mnogi su nakon propasti prvog Jeleninog braka govorili da se ona za Karića udala iz koristi što je pjevačicu veoma povrijeđivalo.

m7

- Svako ko me poznaje zna koliko je za mene uvrijedljivo da se uopšte postavlja pitanje da li sam se udala iz ljubavi ili ne. Mnogo sam poniženja doživjela zbog braka sa Bojanom, samo zato što potiče iz bogate porodice. A ne znaju da ja na poklon odgovaram sa dva poklona, na pažnju dvaput većom pažnjom, da sam naučena da budem džek i da imam „muški” način razmišljanja. Ali to je odavno iza mene, Bojanu i njegovoj porodici ništa ne zamjeram, sve ružno sam zaboravila i želim im samo dobro. U divnom sam braku sa čovjekom koga neizmjerno volim, koji je stao i opstao uz mene kada je bilo mnogo teško, sa kojim imam djecu i na kog sam ponosna! - izjavila je nedavno Jelena Karleuša.

j7

Ona je danas u braku sa fubalerom Duškom Tošićem, sa kojim ima dve kćerke, a Bojan je oženjen Mašom Karić sa kojom ima blizance. Inače, Maša je sestra pjevačice Jovane Nikolić, koja je udata za biznismena Marka Miškovića.

k5

Pogledajte na fotografijama u galeriji kako Bojan danas izgleda i kako živi.

k3j2k6j4j5k3k2j6j

Ne propustite