NA NJOJ SVE PUCA: Žene mole da imaju ovakvo tijelo, muškarci otkidaju, ali kad vidite OVE slike, NIŠTA VAM NEĆE BITI JASNO

Moda i ljepota
NA NJOJ SVE PUCA: Žene mole da imaju ovakvo tijelo, muškarci otkidaju, ali kad vidite OVE slike, NIŠTA VAM NEĆE BITI JASNO
.

Rijetko ko ima obline kao što ih ima Keli Bruk. A raskošna ljepotica stvara zazubice i ženama i muškarcima, prve sanjaju da imaju obline kao njene, drugi za njoj uzdišu. A ona sve raskošnija i raskošnija.

Ima nečeg posebnog u ženskim oblinama. Priznaju to i mršavice kada ih "spopadnu" u nekom periodu života. Samo je izuzetno važno da ako ih imate, znate kako da ih nosite.

Bujna Keli zna da za sebe odabere najbolju glamuroznu haljinu. Metalik model je poslužio kao najveća inspiracija mnogim ženama.

kelll
Znalački bira i na polju ležernog stila, pa u ovakvim haljinama izgleda romantično i senzualno. Prava odjeća, dakle, postoji za svaku građu.

Treba je samo prepoznati, a Keli je nišani sa 1.000 metara udaljenosti. Doduše, poklekne i ona ponekad, poželi da smrša, ali su periodi njene samouvjerenosti duži i češći.

kellly

Kada su u pitanju njene grudi, na njima se ne primijećuje neko značajnije "spuštanje" i "opuštanje".

Iako se naravno, njeno tijelo sa godinama promijenilo, lijepa Britanka koja uvijek otvoreno priča o svom izgledu (i ranije se "žaila" na kilograme) nema razloga za brigu. Vrijeme ju je samo učinilo još zanosnijom.

kelly
U intervjuu je Keli, inače, istakla da je sa 20 godine smatrala da izgleda besprijekorno, ali da je već tada znala da "neće uvijek tako izgledati".

"Kada ostarite, osjećate se prijatno u svojoj koži. Shvatite da to kako izgledate i nije toliko bitno. Dođete u godine kada kažete: "Ovo sam ja, sa borama i spuštenim grudima i svime ostalim".
Keli koja se bavila i glumom, danas je najviše posvećena manekenstvu, a u intervjuu se dotakla i trogodišnje veze sa Džeremijem Parizijem, koji je porijeklom Italijan.

keeee

Otkako je u vezi sa njim, poznata Britanka dosta vremena provodi sa njegovom porodicom, u njegovoj rodnoj zemlji i jede ogromne količine paste.

"Dosta sam se ugojila otkako sam sa njim. I znate šta. Obožavam to. Nije tu samo u pitanju ućživanje u hrani. U našoj vezi postoji mnogo ljubavi, i ljubavi prema našim porodicama. Zajedno svi sjedimo i jedemo, to je veoma italijanski, i smatram da se to i te kako odražava na moju figuru", dodala je Keli.

kelly1
A omiljena pasta "učinila još zanosnijom"? Vidi se na slikama da su njene grudi znatno porasle, pa da se nadamo da Keli, kao brojne njene koleginice iz svjetskog šou-biznisa, nije potražila pomoć estetskog hirurga, ni za povećanje ni za podizanje.

Ne propustite