PJEVAČICA U OGROMNOM PROBLEMU: Žele joj srušiti kuću, nastao HAOS, evo kako je reagovala kada je dobila rješenje!

Show
PJEVAČICA U OGROMNOM PROBLEMU: Žele joj srušiti kuću, nastao HAOS, evo kako je reagovala kada je dobila rješenje!
.

Pjevačica Nada Topčagić je u problemu jer je njena vila bespravno sagrađena, ali ona za "Blic" kaže da je to ne brine jer je u Crnoj Gori većina kuća na takav način podignuta te da je pokrenula proces legalizacije.

nad1

Folk pjevačica već godinama ljetuje u svojoj kući u Kaluđerovini kod Krašića, a ove godine je renovira iako nadležni planiraju da je ruše.

Kako Blic saznaje, vila Nade Topčagić koja se nalazi na nekoliko metara od mora nema sve dozvole zbog čega bi u narednom periodu trebalo da bude srušena.

nada3
''Vlasti su se ozbiljno upustile u to da riješe problem nelegalne gradnje na primorju, a među nekretninama koje su na spisku rušenja je i kuća Nade Topčagić. Ona je dobila rješenje ali se pravi luda'' - kaže izvor upućen u čitavu priču.

nada1

A Nada je za Blic revoltirano rekla da nije ona usamljen slučaj te da od rušenja nema ništa.

''Ma nema ni riječi o rušenju kuće, mi smo u fazi renoviranja. Proces legalizacije je u toku. Mislim da Crna Gora ima prečih problema sa nelegalnom gradnjom od moje kuće. Gomila njih nije ni podnijela zahtijev za legalizaciju. Ma tamo je ludilo kada je bespravna gradnja u pitanju. Bila sam tamo mjesec dana, nagledala radove renoviranja, a sada je sin Mikica preuzeo brigu o tome'' - kaže Nada i dodaje:

nada4
''Dok su se drugi sa estrade razbacivali, trošili pare na krpice, Nada je slagala “paru na paru” i kupovala nekretnine. Sada ubiram plodove svog poštenog rada. Svako ko pjeva zna koliko je to težak dinar i da si cijeli život na točkovima i sa koferima. Koliko danas uzimaju para na tezgama ja bih imala pola Beograda. Nije normalno koliko se zarađuje danas kada je estrada u pitanju, evo sad imamo i te nazovi starlete. Pa to ima para ne zna šta će sa njima. Došlo je neko zlo vrijeme, svi su poludjeli''- zaključuje pjevačica.

nada2

Ne propustite