UŽASNUTA ŽENA OBJAVILA FOTOGRAFIJE: Pogledajte u kakvim uvjetima žive SEZONCI NA JADRANU!

Region
UŽASNUTA ŽENA OBJAVILA FOTOGRAFIJE: Pogledajte u kakvim uvjetima žive SEZONCI NA JADRANU!
.

I dok sa svih strana dolaze žalbe kako nema 'radne snage', kako fali sezonaca, i očito bajke o savršenim uvjetima, svaki dan se pojave nove slike koje prikazuju realnost sezonskih radnika.

Posljednja u nizu je i ova objava koji prenosimo u cijelosti:

Nisam negativna osoba i ne volim konflikte i svađe, ali moram vas pitati dragi roditelji i prijatelji da li bi vi dozvolili boravak djetetu mjesec dana u ovakvim uvjetima? Počinje objava na Facebooku jedne ogorčene žene.

To je soba hotela Park u Bolu na Braču gdje BlueSun grupacija smješta sezonske radnike i djecu praktikante. Rade i uče se u 4 luksuzna hotela, a u smještaju za osoblje nemaju ni klimu ni wifi ni tv bez čega i mogu, ali da nije tako zmazano i smrdljivo. Slike kupaonice me sram objaviti u kojoj je tuš kada žuta, puna gljivica i plijesni i mravi i žohari izlaze iz nje, nastavlja ona.

 Opet u 21.st.i s tolikom lovom koju zarađuju mogli su im bar ventilator staviti u sobu. Uz svu zmazanoću i nehumane uvjete boravka, najveća greška im je što su u sobu mog sina i njegovog školskog kolege od 15 godina stavili trećeg cimera, sezonskog radnika, koji je punoljetan i koji ih maltretira i koji se nikako ne može integrirati sa djecom koja su ovdje u pratnji odgajatelja. Digla sam frku, zaprijetila se raskidom ugovora, sudskom tužbom, novinarima i stvari se u ova tri dana pozitivno rješavaju za moje dijete, ali ne mogu se izboriti za svu djecu koja su ovdje.

Samo mogu reći vlasniku grupacije g. Andabak da ga sram može biti, zaključila je.

Na fotografijama uz objavu jasno je vidljiv sav užas o kojem govori:

sezonci

sezonci2

sezonci3

sezonci4

sezon

Hrvatski mediji su poslali upit i prozvanoj Grupaciji, ali do sada isti nije stigao.

 

Ne propustite