Da li biste je prepoznali: Pogledajte kako je Ana Bekuta izgledala prije 27 godina!

Show
Da li biste je prepoznali: Pogledajte kako je Ana Bekuta izgledala prije 27 godina!
.

Popularna pjevačica Ana Bekuta i dalje važi za jednu od najljepših pjevačica na domaćoj sceni iako je na pragu sedme decenije.

ana19

Koliko je tek bila lijepa kad je bila mlada dokaz je i ova fotografija, a jednom se i sama pjevačica pohvalila.

ana

Ana je na Instagramu objavila fotku od prije 27 godina, a možemo zaključiti da je izgledala divno i zanosno.

I danas godine ovoj pjevačici ljipog glas godine ništa ne mogu

ana

Najveći šmeker među političarima je ujedno i Anina najveća ljubav, koji joj ispunjava sve želje.

ana1

MOŽDA VAS ZANIMA

Pjevačica Ana Bekuta ima podršku pri odabiru pjesama od njenog partnera Milutina Mrkonjića.

"Kada me Milutin nešto posavjetuje, ja uvijek kažem: „U pravu si“. On je pun iskustva i ja ga slušam. Nikada nije zlonamjeran, već uvijek dobronamjeran. Znam da mi želi samo najbolje i zaista ne mogu da se sjetim kada ga nisam poslušala", uvjerava Ana, koja ne krije da je prije nego što je uplovila u vezu sa Milutinom bila sa mlađim muškarcima.

ana1

"Milutin je dosta stariji od mene, a ja sam prije njega uglavnom bila sa mlađima. Nema razlike da li ste u vezi sa mlađim ili sa starijim. Ljubav je ljubav i nikada ne pravim razliku u godinama... Ja nemam ograničenja, baš kao što ih ni Milutin nema, zato smo se i našli", kaže Bekuta, koja ističe da i dalje ne može da sa sigurnošću kaže koja pjevačica mlađe generacije može da bude njena nasljednica na estradi.

ana5

Ima mnogo mladih pjevačica, ali zaista ne bih nikoga izdvojila. Od njih samih zavisi koliko će biti uspješne. Moja karijera je zavisila isključivo od mene, tako da ne želim nikoga da nazivam nasljednicom", isključiva je pjevačica, koja ističe da ona, za razliku od svojih kolega, mladim pjevačima pruža podršku.

ana20

"Uvijek dajem šansu mladima, jer znam koliko je meni značila podrška kolega kada sam bila na startu. Ako je neko zaslužio, treba mu uputiti riječi hvale", kaže Bekuta i otkriva šta je tajna njenog uspjeha na estradi.

ana13

"Držim se plana i nastojim da sve bude onako kao što sam zamislila. Ipak, mnogo toga u ovom poslu ne zavisi od mene i baš zbog toga se trudim da svemu pristupam maksimalno profesionalno", zaključila je Bekuta.

ana2ana3ana14

ana13ana12ana11ana9ana8ana7ana6ana5ana16ana17ana19ana20ana21nan18

Ne propustite