TRUDNICA OSTALA BEZ VIDA ZBOG POPULARNOG TRETMANA: Svaka druga žena ovo radi, a nije ni svjesna KOLIKO JE OPASNO!

Zdrav život
TRUDNICA OSTALA BEZ VIDA ZBOG POPULARNOG TRETMANA: Svaka druga žena ovo radi, a nije ni svjesna KOLIKO JE OPASNO!
.

Trudnica Stacey Ball (22) izgubila je vid na dva dana nakon što je otišla na tretman koji je u posljednje vrijeme popularan kod djevojaka.

Naime, ona je već godinama stavljala vještačke trepavice u istom salonu, ali je sada zbog trudnoće otišla u salon koji je bio bliži njenoj kući.

0-swns-stacey-lashes-017

Kozmetičarka ju je upitala da li želi da odrade test na alergiju, međutim odbila je jer već tri godine stavlja vještačke trepavice i nikada joj se ništa loše nije desilo.

0-swns-stacey-lashes-014

"Osjećala sam se drugačije, nije mi bilo prijatno. U jednom trenutku mi je upalo ljepilo u oko, kozmetičarka ga je brzo očistila, ali jako je boljelo", rekla je ona za"Mirror". 
Kada je došla kući vidjela je kako su joj oči počele oticati i krvariti.

0-swns-stacey-lashes-013

"U početku sam ignorisala, međutim bol je postajao sve jači i jači. Bilo je prestrašno, mislila sam da ću oslijepiti, sve sam manje i manje vidjela", kazala je ona.

0-swns-stacey-lashes-012

Odmah je otišla doktoru koji joj je dao kapi za oči, ali situacija se nije popravljala.

0-swns-stacey-lashes-008

"Izgubila sam vid, mutilo mi se pred očima, nisam mogla ni da ih otvorim, jednostavno ništa nisam vidjela. Uplašila sam se, nisam željela da oslijepim. Imala sam danima jake glavobolje, bol u i ispod očiju, imala temperaturu, baš sam se uplašila, a ipak sam u drugom stanju. Opet sam morala da idem kod ljekara", kazala je ona.

0-swns-stacey-lashes-007

Uplašena da će da izgubi vid, pozvala je salon u kome su joj stavili trepavice kako bi im saopštila da trpi stravičan bol. Međutim, oni nisu željeli preuzeti odgovornost.

0-swns-stacey-lashes-006

 

Ne propustite