Svi su se sprdali sa njom u školi, rugali su joj se čak i učitelji, a danas je traženi model i misica (FOTO)

Moda i ljepota
Svi su se sprdali sa njom u školi, rugali su joj se čak i učitelji, a danas je traženi model i misica (FOTO)
.

Umjesto da ide u teretanu, svake noći dva sata je trčala po poljima koja joj okružuju dom. Joanna Joseph sa samo 13 godina imala je 101 kilogram, zbog čega su je nemilosrdno maltretirali u školi. Sad, s 21 godinom, priznala je da bi za svaki obrok jela do pet tanjura riže, a u međuvremenu uspjela je okrenuti svoj život.

Djevojku indijskog porijekla u školi u Maleziji brutalno su sprdali, a rugali su joj se čak i učitelji. Zbog toga pala je u depresiju i jela još više. "Imala sam 60 kilograma kad mi je bilo 7 godina i bila sam najdeblje dijete u predškoli. Učitelji su mi se rugali, kao i prijatelji", rekla je.

no

"Pala sam u depresiju zbog toga i nisam imala prijatelja s kojima bi razgovarala. Imala sam samo svoj dnevnik i glazbu da ostanem normalna", dodala je.

 

U to vrijeme slušala je Linkin Park i Justina Biebera, no kad je navršila 16. godina, odlučila je da je vrijeme za promjene. Svoje nezdrave navike u jedenju zamijenila je voćem i povrćem.

 

Believe it or not, this is as candid as it can get. ???? Perfect candid accidental shot.

A post shared by Joanna Joseph (@officialjoannaj) on


Umjesto da ide u teretanu, svake noći dva sata je trčala po poljima koja joj okružuju dom. Uz takav režim uspjela je doći do 50 kilograma. No i dalje bila je na meti. "Čak i kad sam izgubila toliko težine, svi su mi govorili da uzimam droge, da sam ovisnica i tako dalje", govori.


"Maltretirali su me svaki dan, čak i vlastiti prijatelji jer sam bila pretila i vjerojatno izgledala ružno u njihovim očima. Moji vlastiti rođaci napravili su mi život užasnim. Prolazila sam kroz pakao između 12. i 16. godine sve dok nisam stvari odlučila uzeti u svoje ruke jer sam shvatila da ako ne nešto ne napravim, da će biti isto zavijek", kaže.


"Morala sam puno žrtvovati u životu da bih došla gdje sam sad. Bio je to teško odrađeni posao, bez teretane i ikakvih preparata, s dobrom prehranom. I tu sam danas", govori cura koja je postala traženi model te osvojila drugo mjesto na natjecanju Miss India Worldwide ove godine, a prije dvije godine okrunjena je titulom Miss Selangor Earth.

 

Thank you for the pants @kldemure . Absolutely in love with this piece. ❤️

A post shared by Joanna Joseph (@officialjoannaj) on


Njezina transformacija ljudima je nevjerojatna pa neki ne mogu vjerovati da je na fotografijama ista osoba. "Ako mogu ja, recite mi razlog zašto ne biste mogli i vi? Sve je u mindsetu. Vaši ciljevi. Posvetite se njima. Dokažite svima oko sebe da ste više od onoga što oni o vama impliciraju", zaključila je.

 

Candid shots are one of the best ones ???????? @thedeepsnaps_ ????

A post shared by Joanna Joseph (@officialjoannaj) on

 

Ne propustite