Ostala bez vida zbog popularnog kozmetičkog tretmana: Sve žene su lude za njim, a nemaju pojma koliko je opasan

Zanimljivosti
Ostala bez vida zbog popularnog kozmetičkog tretmana: Sve žene su lude za njim, a nemaju pojma koliko je opasan
.

Mlada trudnica Stejsi Bel koja ima dvadeset i dvije godine izgubila je potpuno vid na dva dana zbog tretmana koji je u posljednje vrijeme i te kako popularan kod djevojaka.

id5

Naime, Bel već tri godine stavlja vještačke trepavice u istom salonu, međutim, zbog trudnoće je odlučila da ode u salon koji je udaljen nekoliko minuta od njene kuće. Kozmetičarka ju je upitala da li želi da odrade test na alergiju, međutim odbila je jer već tri godine stavlja vještačke trepavice i nikad nije imala nekih reakcija ili problema.

 

- Osjećala sam se drugačije, nije mi bilo prijatno. U jednom trenutku mi je upao lijepak u oko, kozmetičarka ga je brzo očistila, ali jako je boljelo - rekla je ona.

Međutim, čim je ušla u kuću uvidjela je da su oči počele da joj otiču, krvare i bole.

vid1

- U početku sam ignorisala, međutim bol je postajao sve jači i jači. Bilo je prestrašno, mislila sam da ću oslijepeti. Iz miunuta u minut bilo mi je sve lošije - dodala je ona.

Odmah je posjetila ljekara koji joj je dao samo kapi za oči. Međutim, situacija je bila sve gora i gora.

vid2

- Izgubila sam vid, mutilo mi se pred očima, nisam mogla ni da ih otvorim, jednostavno ništa nisam vidjela. Uplašila sam se, nisam željela da oslijepim. Imala sam danima jake glavobolje, bol u i ispod očiju, imala temperaturu, baš sam se uplašila, a ipak sam u drugom stanju. Opet sam morala da idem kod ljekara - objasnila je ona.

vid4

Uplašena da će da izgubi vid, Stejsi je pozvala salon u kome su joj postavljene trepavice kako bi im saopštila da trpi stravičan bol.

vi

Međutim, oni nisu željeli da preuzmu odgovornost, iako im je rekla da za tri godine nikada nije imala problem, kao i da je problem u njihovom tretmanu.

Tamošnji mediji nisu uspjeli da dobiju komentar od salona.

 

Ne propustite