6 TAJNI koje muškarci KRIJU OD ŽENA - OVO VAM NIKADA NEĆE REĆI

Zanimljivosti
 6 TAJNI koje muškarci KRIJU OD ŽENA - OVO VAM NIKADA NEĆE REĆI
.

Šta to znamo o muškarcma? Uvijek će pomoći djevojci u nevolji; oni vole nogomet; većina njih je izvrsno zgodna s bradom. I to je to - barem prema većini djevojaka.

Sa vama bi željeli podijeliti neke tajne koje su sami sami rekli. Bolno.

6. Oni trebaju trenutke da ne rade ništa.

novi

Može zvučati neočekivano, ali oni ne žele uvijek biti na čelu stvari, donošenju ozbiljnih odluka i odgovornosti za posljedice. Sad i onda, ljudi samo žele imati neko vrijeme za sebe uživati ​​u trenucima mira i tišine.

5. Muškarci ne primjećuju sitnice.

novi1

Muškarci misle globalno. Samo prihvatite, i ne obračaju pozornost na male detalje. Možda biste čak trebali slijediti njihov primjer jer se žene često previše koncentriraju na sitnice, što oduzima svu radost iz situacije u cjelini.

4. Besmislene misli su velik odmor za um.

novi2

Možete li zamisliti da muškarci zapravo ne provode svaki trenutak svog života razmišljajući o tome kako platiti hipoteku, osigurati svoju obitelj ili spasiti svijet? Ispada da često razmišljaju o nekoj gluposti.

3. Imaju i strahove.

novi3

Muškarci su nehotice žrtve slike junaka koje im je stvorilo suvremeno društvo. Potakne ih da u svakoj prilici održavaju ravno lice, što je teško jer se boje nepoznatih kao i bilo tko, sumnjajući u njihove odluke i zabrinutosti.

2. Procjenjuju svaku ženu koja prolazi.

novi4

Čovjek će uvijek zuriti, procjenjujući prilično lijepu damu. Čovječanstvo, zapravo, zahvaljujući sposobnosti čovjeka da procijeni ženin izgled, odabiru najbolju da postane majka njegove djece. To je u njihovoj prirodi i ne može se izbjeći.

1. Oni vole podršku.

novi5

Muškarci trebaju emocionalnu podršku jednako kao i žene - to je važno za bilo koga, bilo gdje. Fokusni ritam današnjeg života i emocionalni stres ne stvaraju nikakve razlike među spolovima.

Ne propustite