ČUKLJEVI, ŽULJEVI, IZRAŽENE VENE: Ovo su ekstremni dokazi da ni pjevačice i glumice NISU SAVRŠENE!

Moda i ljepota
ČUKLJEVI, ŽULJEVI, IZRAŽENE VENE: Ovo su ekstremni dokazi da ni pjevačice i glumice NISU SAVRŠENE!
.

Kada ih vidimo na crvenom tepihu ili bilo kojem drugom javnom događaju, u većini slučajeva im zavidimo.

Ali, kada se kamere pogase i oni su obični ljudi koje muče obični problemi, kao što su čukljevi. Evo najektremnijih dokaza da ni slavni nisu savršeni.

Godine nošenja neudobne obuće i jako visokih štikli morale su da ostave posljedice na njihovo zdravlje. Prva na udaru su stopala. 

Možda joj se ceo svijet divi na uspjehu u poslu i činjenici da je uspjela da odvede najpoznatijeg neženju na svijetu pred oltar, ali njena stopala sigurno nisu nešto na čemu joj zavide. I Amal Alamudin je očigledno previše vremena provela na visokim štiklama, a posljedice su očigledne.

amal

amal1

Možda najgori primjer su stopala Steven Tylera, za kog nismo sigurni kako uopšte može da hoda ili obuje bilo šta osim papuča.

steven-tyler-040912-web

Ova lista nikako ne bi bila potpuna da na njoj nema, možda najpoznatije ovvisnice o visokim štiklama, Victorije Beckham. Posh je veliki ljubitelj visokih štikli, posebo popularnih Loubutinki. Victorija je čak i u park sa sinovima odlazila u visokim štiklama. Ipak, godine nošenja neudobne obuće učinile su svoje, pa danas njena stopala, ne samo da ne izgledaju lijepo, već je i iz zdravstvenih razloga Victoria morala da se spusti sa desetak centimetara visine na zemlju. Danas je češće viđamo u japankama, ali prizor baš nije prijatan.

victoria

victooria

Još jedna zvijezda koja obožava modu i visoke potpetice, ali ni njoj ne stoje baš najbolje. Problem Sarah Jessice Parker nisu čukljevi, već vene. Jako izražene i plave vene nisu baš prijaten prizor, pa bi Sara može trebalo da razmisli o nekom drugom modelu cipela.

sarah1

sarah

Pogledajte kako izgledaju stopala Jennifer Garner, Katy Perry i Cameron Diaz.

garner

katty

cameron

Ne propustite