EMOTIVNOM KOMEMORACIJOM SPLIT SE OPROSTIO OD OLIVERA: Bio si svjetionik i putokaz

Region
EMOTIVNOM KOMEMORACIJOM SPLIT SE OPROSTIO OD OLIVERA: Bio si svjetionik i putokaz
.

Danas je održana komemoracija Oliveru Dragojeviću u Hrvatskom narodnom pozorištu u Splitu, gdje su se brojni prijatelji, članovi porodice i saradnici oprostili od velikog pjevača i čovjeka.

"Dragi prijatelju svi su te voljeli. Danas nam je najteži dan u životu. Mnogi su ti bili i ostali prijatelji u Hrvatskoj i van granica naše domovine. Teško se s tobom rastajati, ali što je neminovnost, neminovnost je. Ti ćeš otići i to nismo mogli spriječiti, ali možemo spriječiti da odeš iz naših srca", rekao je Jakša Fiamingo koji je prvi govorio.

1569017-screenshot-14-ff

Emotivno je bilo obraćanje Gibonia, koji je od suza jedva govorio:

"Kada je prije ovoga upao u more i vidjeli ga ljdui nakon toga u avionu svi su ga napali, govorili mu da se čuva i da će svi propasti bez njega. Rekao je da je on na svome brodu i kapetan i sluga. Znam da je mislio na svoj brod 'Marku', ali svima koji smo mu pratitelji znamo da je to istina u svim segmentima života - u muzici i kakav je bio u društvu, prvi u vijek zadnji. Želio bih reći svome kapetanu da je sve kako treba i da je svo ovo more samo za te", kazao je Giboni plačući.

Na kraju komemoracije svi su ustali u Oliverovu čast i dugim aplauzom odali posljednji pozdrav velikanu.

 

Ne propustite