Ostavio je NAJZGODNIJU voditeljku na svijetu, a kada čujete zbog čega vjerovatno ćete mu se SMIJATI

E buraz
Ostavio je NAJZGODNIJU voditeljku na svijetu, a kada čujete zbog čega vjerovatno ćete mu se SMIJATI
.

Janet Garsija važi za najatraktivniju voditeljku vremeske prognoze na svijetu, ali to nije dovoljno da zadrži dečka. Ne samo da je ostavljena već je dečko ostavio iz jako čudnog razloga - da bi mogao više da igra popularnu kompjutersku igricu "Call of Duty".

2

 

Lijepa vodijteljka je potvrdila vijest o raskidu, naglasivši da joj je srce slomljeno, a njen sada već bivši dečko, jutjub zvijezda Daglas "FaZe Censor" Martin, otkrio je u novom snimku razloge za raskid trogodišnje veze.

 

- Janet i ja više nismo zajedno - počeo je svoje izlaganje.

Potom je rekao i nekoliko lijepih riječi o svojoj bivšoj ljubavi - da je lijepa, pametna i da je bila sjajna djevojka i da zaslužuje najbolje.

- Znam da će zvučati čudno kad ovo kažem, ali moram da uradim ono što mislim da je najbolje za mene - rekao je.


Martin je potom otkrio da je pre tri godine krenuo iz Njujorka u Meksiko da upozna Janet, da su potom počeli da se zabavljaju, da bi Janet ubrzo zatim došla u Njujork da živi sa njim. Sve se, kako je rekao, promjenilo kada je ona odlučila da se vrati u Meksiko da bi nastavila svoju manekensku i televizijsku karijeru.

- Podržavam njenu odluku. Ona želi da bude supermodel i glumica. Juri svoje snove, život je previše kratak - rekao je on.

3


Martin koji profesionalno igra igrice, kaže da mu je teško da ponovo održava vezu na daljinu sa njom jer je sada igra "Call of Duty" puno radno vrijeme.

- U početku mi je bilo lakše da odem kod nje da je vidimn, ali sada imam više obaveza - rekao je i dodao da je igranje igrica njegova karijera, da želi da osvoji šampionat i da želi da se takmiči u igranju igrice jer je "mnogo voli".

4


Garsija, koju prati 6,9 miliona ljudi na Instagramu, zahvalila se svima na podršci, a potom i poslala nekoliko otrovnih strelica ka bivšem.

- Nikada nemoj da slušaš savjet čovjeka koji ništa nije uradio sa svojim život - jedna je od njenih posljednjih objava na društevnim mrežama.

5

Ne propustite