MAMA I KĆERKA potrošile nezamislivu svotu novca na operacije samo da bi ličile na ovu STARLETU: Kada prođu ulicom, svi se U ČUDU okreću za njima

E buraz
MAMA I KĆERKA potrošile nezamislivu svotu novca na operacije samo da bi ličile na ovu STARLETU: Kada prođu ulicom, svi se U ČUDU okreću za njima
.

Georgina Klark (38) i njena kćerka Kajla (20) zajedno su potrošile blizu 60.000 funti na plastične operacije kako bi ličile na popularnu britansku starletu Kejti Prajs.

1

 

Operacije je uglavnom plaća Kajla koja radi kao striptizeta, a kaže da ima i sponzora koji joj rado daje novac za te zahvate.

- Kada mi je Kajla rekla da želi estetske zahvate, bilo mi je drago, jer sam željela da ona izraste u takav tip osobe. I zahvalna sam što je voljna da i meni plati tretmane. Ne smeta mi što ima sponzora, ona samo radi na tome da nam omogući da ispunimo svoje želje. Ponosna sam na nju - kaže majka.

2

 

- Mama mi je najbolja prijateljica. Obožavam da je častom operacijama i volim da gledam kako se pretvara u Kejti Prajs. Kada hodamo ulicom, svi gledaju u nas i komentarišu naše ogromne usne, a ja mislim da nisu dovoljno velike - kaže Kajla.

3

 

Inače, prijee nego što se Kajla zainteresovala za plastičnu hirurgiju, Georgina je, kaže, izgledala kao svaka prosječna mama.

- Nije me interesovao izgled i nikad se nisam šminkala. Imala sam neku mišje sivu kosu i bila sam stidljiva. Na prvom mjestu mi je bila uloga majke - kaže Georgina. A onda su u jednom časopisu vidjele sliku Kejti Prajs i počela je opsesija.

4

Sada su, kažu, obje presretne jer su zadovoljne svojim izgledom, a i zato što su im tolike operacije pomogle da se "dodatno zbliže".

Ne propustite