KAMERA SNIMILA SUKOB DVOJICE HRVATSKIH POLITIČARA: Umalo pao FIZIČKI OBRAČUN, situaciju smirivao zaštitar!

Region
KAMERA SNIMILA SUKOB DVOJICE HRVATSKIH POLITIČARA: Umalo pao FIZIČKI OBRAČUN, situaciju smirivao zaštitar!
.

Do verbalnog okršaja, za koji se na trenutke činilo da će prijeći u fizički, došlo je između zastupnika Davorina Karačića iz stranke 'Neovisni za Hrvatsku' i Tomislava Tomaševića iz 'Zagreb je naš'.

Na snimci koja je objavljena na Facebooku Z1 televizije jasno se vidi da je u jednom trenutku morao intervenirati i djelatnik Skupštine kako sukob ne bi eskalirao u fizički.

Na snimci se može razaznati kako je Karačić više puta Tomaševića nazvao klošarom. “Klošaru mali, pljunut ću ti u facu! Hoćemo otići negdje ispod Domovinskog mosta, sami, jel’ hoćeš? Usta isperi svaki puta prije nego izgovoriš riječ Dinamo i Davorin Karačić!”, kazao je između ostaloga.

tuca
Prema pisanju hrvatskih medija, Tomašević je optužio Karačića da mu je prijetio zbog optužbi na račun njegove stranke da su puvukli svoj zaključak oko privatizacije Dinama kako bi njihova zastupnica Ana Lederer postala pročelnica za kulturu. Zastupnik Tomašević je i kazao kako ga je Karačić pozvao da se obračunaju izvan skupštine.

“Pozivao je na fizički obračun, prijetio, tražio da se fizički obračunamo izvan skupštine, malo je nedostajalo da stvar eskalira. Argumente nemaju pa su sad krenuli na ovakav način. Neće me to zastrašiti da govorim ono što mislim i zastupam demokratizaciju Dinama”, kaže zastupnik platforme 'Zagreb je naš'.

Evo kako je to izgledalo:

 

Ne propustite