Nekada omiljena misica MISS BiH, sada udata i majka troje djece: Da li biste prepoznali Anu Mirijanu Račanović danas?

Moda i ljepota
Nekada omiljena misica MISS BiH, sada udata i majka troje djece: Da li biste prepoznali Anu Mirijanu Račanović danas?
.

Bila je omiljena misica u vrijeme kada je izbor najljepše Bosanke i Hercegovke bio događaj od ''šireg interesa''. Voljeli su je svi - prelijepa, simpatična, inteligentna. Publika u dvorani u kojoj je manifestacija već daleke 2001. godine održana od prve minute imala je favoritkinju, a ništa drukčije nije bilo ni pored malih ekrana. 

Bijeljinka je praktično do nogu potukla konkurenciju, a u godinama poslije samog izbora, povremeno smo je viđali na ekranima.

Danas je daleko od rodne zemlje, živi miran, porodični život u Njemačkoj, sa suprugom i troje djece. U medijima je rijetko ili nikako, ali je publika pamti.  

Iako godinama živi u Njemačkoj, veoma često dolazi u Bijeljinu u posjetu rodbini i prijateljima za koje je vezana, a u vrijeme praznika obavezno je da budu u domovini gdje je, kako kaže, sve drugačije i ima dušu.

Ana Mirjana trenutno uživa sa svojim mališanima, a kaže da se divi ženama koje uspijevaju sve da stigu i da istovremeno budu posvećene porodici i grade karijeru. Za sada je njen izbor da bude 24 sata majka.

Daleko je od kamera, scene... Manekenstvom se nikada nije ozbiljno bavila. Prepoznajete li je?

Ovako bh. manekenka izgleda danas

aa1

Slikovni rezultat za ana mirjana račanović-jevtić

Ne propustite