Otkriveni svi detalji haosa: Evo šta se desilo reprezentaciji Argentine nakon poraza od Hrvatske

Druga strana sporta
Otkriveni svi detalji haosa: Evo šta se desilo reprezentaciji Argentine  nakon poraza od Hrvatske
.

Hrvatska je na Mundijalu u rusiji 3:0 pobijedila Argentinu i dovela je na rub ispadanja već u grupnoj fazi natjecanja. Sada je otkriveno šta se desilo u reprezentaciji Argentine  nakon ovog velikog poraza

a3

Novinar TyC Sportsa i lista Ole, Ariel Senosiain, u svojoj knjizi je objavio detalje pobune nakon koje su igrači preuzeli kontrolu nad reprezentacijom i izgurali izbornika Jorgea Sampaolija s klupe.

a1

"Lionel Messi i Javier Mascherano tražili su sastanak igrača sa Sampaolijem i dvojicom pomoćnika, Sebastianom Beccaceceom i Lionelom Scalonije. U 15 minuta, koliko je trajao sastanak, Messi i Mascherano iznijeli su velik broj pritužbi. To je otprilike, prema riječima spomenutog novinara izgledalo ovako:

''Ako igrači ne vjeruju u nešto, onda je teško očekivati da ćemo napraviti dobar rezultat. Ne razumijemo što tražiš od nas, ne vjerujemo više u tebe i želimo drugo mišljenje'', rekao je Messi, na što mu je Sampaoli odgovorio.

a2

''Mišljenje o čemu?''

''O svemu'', odgovorio je Messi.

a5

''I ti ćeš slagati momčad, treninge i sve ostalo?'' pitao je Sampaoli Messija, koji je nakon toga izgubio živce.

''Koliko si me puta pitao koga želim da staviš u momčad, a koga ne želim u momčadi? Koliko? Nijednom ti nisam rekao ničije ime. Reci sad pred svimaovdje jesam li ti ikad savjetovao da nekoga staviš ili ne staviš u momčad?'' brujio je Messi.

a4

Na sastanku je bio prisutan i predsjednik Argentinskog nogometnog saveza, koji je nakon svega rekao Sampaoliju da mora popustiti

Nakon toga Argentina je pobijedila Nigeriju, a onda ispala d Francuske 3:4. Nakon SP-a Sampaoli je i službeno smijenjen s klupe.

Ne propustite