Šta je to Luka Modrić supruzi pripremio za njezin rođendan: Ovo bi poželjela svaka žena

Druga strana sporta
Šta je to Luka Modrić supruzi pripremio za njezin rođendan:  Ovo bi poželjela svaka žena
.

Vanja je već 13 godina najveća potpora svom suprugu, a upoznali su se kad je Luki bilo 19 godina, a njoj 24 godine. Prije nego što se par vjenčao, ekonomistica je istaknula da je ona najveći kritičar Lukine igre...

lc

Luka Modrić (32), najbolji igrač Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, nakon nogometne euforije posvetio se supruzi Vanji, sinu Ivanu (8), kćeri Emi (5) i devetomjesečnoj Sofiji.

ll

Supruga ga je brižno s dvoje starije djece pratila na svim utakmicama naše reprezentacije i isti dan se s njima vraćala kući.

l2

Iako su djeca često bila umorna zbog kasnih letova, njihovo je uzbuđenje nadvladalo san.

l1

Luka je svojoj Vanji danas odlučio posvetiti romantičnu poruku za 38. rođendan. 

 

Happy birthday sve moje! ❤️????????

A post shared by Luka Modric (@lukamodric10) on

- Sretan ti rođendan, sve moje - napisao je Modrić, prvi Hrvat u povijesti koji je osvojio Zlatnu loptu. 

ll

Vanji ovih dana nije bilo lako ostavljati doma kćerkicu Sofiju, ali cijela obitelj se već, kako kažu, navikla na putovanja. Nakon dočeka 'vatrenih' i slavlja u Zagrebu i Zadru, Luka i Vanja se konačno mogu posvetiti godišnjem odmoru.

 

8 years! ????????????❤️ #anniversary

A post shared by Luka Modric (@lukamodric10) on

 

Mirela Srna (36), supruga bivšeg 'vatrenog' Darija Srne (36), naglasila je kako je Lukino srebro i ženina medalja jer ona 13 godina čvrsto stoji iza njega. 

Upoznali su se u kafiću na zagrebačkim Ravnicama, u blizini Dinamovog stadiona, kad je Luki bilo 19 godina, a njoj 24 godine.

l5

Prije nego što se par vjenčao, ekonomistica je istaknula da je ona najveći kritičar Lukine igre. Vanja snima sve muževe utakmice da se on lakše prisjeti gdje je netko slab, a gdje jak, kao i na čemu bi sam u igri morao poraditi. 

Modrići su u braku od 2010., a žive u Španjolskoj gdje su se preselili kad je on počeo igrati za nogometni klub Real Madrid. Smjestili su se u 'španjolskoj verziji Beverly Hillsa', luksuznom naselju 'La Moraleja'.

 

 

Ne propustite