Sjećate li se prvih sedmorkih rođenih prije 20 godina: Nećete vjerovati kada vidite kako danas izgledaju

Zanimljivosti
Sjećate li se prvih sedmorkih rođenih prije 20 godina: Nećete vjerovati kada vidite kako  danas izgledaju
.

Svki roditelj zna kako vrijeme leti kada imate djecu. Jednog dana saznate da ćete dobiti bebu, onda krenu u obdanište i prije nego što i postanete svijesni, završavaju srednju školu, upisuju fakultet i odlaze od kuće.

Nekim roditeljima je teško da se pomire sa tim da njihove bebe više nisu bebe, ali za Bobi i Kenija Mekoj je to što su njihove sedmorke postale punoljetne i završile srednju školu ravno čudu.

s

Prije skoro 20 godina vest da su rođene sedmorke šokirala je svijet. Iako dotori nisu vjerovali da sve sedmoro dece mogu doći na svijet živi i zdravi, ova nevjerovatna porodica dokazala je suprotno. Bobi je ostala u drugom stanju nakon liječenja neplodnosti i iako su doktori savjetovali da se redujkuje broj embriona, porodica je znala da treba da imaju svih 7 beba.

s1

Medicinski svijet zauvek je promijenjen 19. novembra 1997. godine. Svih sedam beba stiglo je bezbjedno na ovaj svijet, a porodicu Mekoj čekao je ogroman izazov. Ipak, ovo roditelji su obavili sjajan posao kako su sva nihova djeca odrasla u srećne i zdrave mlade ljude.

s2

Sada, skoro punih 20 godina kasnije sedmorke su odrasli ljudi. Čak ni njihovi roditelji ne mogu da povjeruju koliko je vrijeme proletjelo.

s3

Uprkos svim izazovima, sedmorke Natali, Brendon, Nejtan, Keni, Kelsi, Aleksis i Džoel uskoro pune 20 godina, završili su srednju školu i upisali fakultete.
Pogledajte njihovu nevjerovatnu priču

Ne propustite