Šta će vam se desiti ako nosite POGREŠNU VELIČINU GRUDNJAKA: Česte greške koje žene čine i kako ih izbjeći

Moda i ljepota
Šta će vam se desiti ako nosite POGREŠNU VELIČINU GRUDNJAKA: Česte greške koje žene čine i kako ih izbjeći
.

Jeste li ikada pronašli sebe u situaciji u kojoj gledate novo rublje razmišljajući, "To je tako divno! Ja ću ga kupiti odmah!"? Ako da, dame, ovaj je članak za vas.

Ovo je 10 najčešćih pogrešaka koje žene čine pri kupnji donjeg rublja. Pogledajte ako se prepoznajete barem jednom.

1. Materijal za grudnjak

g

Nemojte nositi donje rublje od čipke ispod čvrstih hlača ili vitkih grudnjaka jakih boja. To će stvoriti određenu hrapavost na tkanini, a ljudi mogu primijetiti kakav grudnjak nosiš. Neravnomjerna površina vaše odjeće može uništiti estetiku cjelokupnog izgleda.

Umjesto toga odaberite glatke bešavne brasove. Druga velika mogućnost je da nosi žicu bez šava kontura grudnjak.
2. Oblikovanje

g1

Neke žene stvarno žele izgledati poput onih djevojaka na naslovnicama časopisa. U potrazi za savršenim izgledom, oni kupuju oblika manje veličine. Zapamtite, ovaj je pristup pogrešan i stvarno štetan za vaše tijelo. Moguće je nositi samo oblaganje za manje od 6 sati. Inače, protok krvi će biti poremećen, pogotovo ako nosi krivu veličinu.

Vrlo je važno odabrati glatku oblogu u ispravnoj veličini.
3. Veličina grudnjaka

g2

Neke djevojke vjeruju da grudnjak male veličine može stvoriti učinak većih grudi. Međutim, trebali biste znati da preveliki grudnjak neće ispravno stati i može uzrokovati bol u leđima. Ako je premalen, može poremetiti protok krvi. Zato liječnici savjetuju da mudro odaberete donje rublje.

Remeni dobro opremljenog grudnjaka ne klize se, a oblik grudnjaka ne stišće ništa. Ako želite da vaše grudi izgledaju veće, koristite push-up grudnjake koje imaju sloj podstave ili pjene.
4. Boja donjeg rublja

g3

Nošenje crnog grudnjaka pod bijelom bluzom bila je nekad vrhunski trend. Sada se takva neusklađenost smatra ljepljivim i neprikladnim.

Izaberite donje rublje obložene meskom za tanke tkanine i bijele hlače.
5. Dom

g4

Smatra se da čim se vratite kući, trebate skinuti grudnjak i dati grudi odmor. Međutim, to vrijedi samo za one s manjim veličinama grudi. U svim ostalim slučajevima, ako ne nosite grudnjak kod kuće, vaše grudi ligamenti mogu se protežu.

Najbolja opcija za homewear je sportski grudnjak. Oslobađa vašu kožu disanje, zadržava grudi i ne uzrokuje nelagodu.
6. Materijal

g5

Odjeća koja je 100% pamuk vrlo su udobna i sigurna za vaše zdravlje, ali se vrlo brzo protežu i rastresu.

Za tkaninu od donjeg rublja trebate odabrati 80% pamuka i 20% elastana.
7. Omiljeni stil 

g6

Mnoge žene vole nositi gaće jer izgledaju sjajno i nevidljive su pod odjećom. Tanga se obično izrađuju sintetičkim tkaninama koje mogu iritirati osjetljivu kožu i uzrokovati rast bakterija i iritaciju nekih područja.

Izbjegavajte svakodnevno nošenje šiške, ili barem pokušajte prijeći na udobnije stilove.
8. Odgovarajući gornji i donjii dio

1

Setovi donjeg rublja imaju puno dobrih značajki. Prvo, vrh i dno izrađeni su od iste tkanine i savršeno se međusobno podudaraju. Drugo, isti uzorak i boja učinit će vaš izgled skladnim i elegantnim.

9. Svakodnevno donje rublje

2

Još jedna uobičajena pogreška koju čine mnoge žene svakodnevno je nošenje donje rublje ili svilene rublje. Na taj način možete suočiti s mnogo negativnih posljedica: od lošeg oblika tijela do zdravstvenih problema.

Savršeno svakodnevno donje rublje su gaćice za spavanje. Oni su savršeno uklopljeni, izrađeni su od visokokvalitetnog tkanina i odgovaraju gotovo svim vrstama tijela.
Donje rublje koje odgovara vašem tipu tijela

3

Za oblik tijela kruške, s najvećom težinom u donjem dijelu, trebali biste nositi kratke kratke hlačice ili kratke čipke. Oni će oblikovati vašu utrobu.

Žene s krivuljama ili oblik tijela u obliku pješčanog sata mogu uživati ​​u nošenju visokouzlaznih gaćica. Neće se kotrljati i pružit će savršeno udobno mjesto.

4
Bokseri za žene i brazilski izrezani bikiniji mogu vam pomoći da vizualno dulje izgledate. Ako imate kratke noge, pokušajte izbjeći boksače i kratke hlače - odlučite se umjesto toga nositi gaćice od bikini.

Ne propustite