OVO ĆE MNOGE NALJUTITI I strani mediji govore o Kolindinom ponašanju na finalnoj utakmici SP: Evo kako su je nazvali

Aktuelno
OVO ĆE MNOGE NALJUTITI I strani mediji govore o Kolindinom ponašanju na finalnoj utakmici SP: Evo kako su je nazvali
.

Veselo ponašanje hrvatske predsjednice Kolinda Grabar-Kitarović na finalu Svjetskog prvenstva u nogometu izazvalo je brojne pozitivne reakcije u svjetskim medijima i na društvenim mrežama. Hvalila se njena spontanost i emocionalna otvorenost. 

l5
 
No, ima i onih koji to drugačije tumače, to o Kolindinom ponašanju izvještavaju s određenom dozom podsmijeha, pa je već tako njemački tabloid Bild smislio naslove o “Präsidentin Knutschovic” odnosno predsjednici koja se voli ljubiti, dok danas austrijski list objavljuje članak pod naslovom “Alkoholinda: hrvatsku predsjednicu kritiziraju mediji”.

l1
 
“Neki sumnjaju u iskrenost predsjednicinih emocija”, te da se nije ponašala u skladu s političkom pozicijom koju zauzima. Navodi da su srpski tabloidi Kolindu Grabar-Kitarović počeli nazivati “Alkoholinda” zbog teorija da je predsjednica malo više popila, te da se tako da objasniti njeno ponašanje na nogometnom finalu, nakon kojega je izgrlila i izljubila svakoga tko joj se primaknuo zbog protokola dodjele pehara.

Pogledajte kako je to izgledalo:

kolinda1l0l8l4l3kolinda2

Ne propustite