Recite ko je najgluplji i saznajte šta vam donosi nesreću u životu

E buraz
Recite ko je najgluplji i saznajte šta vam donosi nesreću u životu
.

Svaki izbor koji napravimo u svakodnevnom životu govori ponešto o tome ko smo zapravo. Zavisno od toga kako stiskamo pesnicu, koja nam je omiljena boja, šta prvo primjetimo na fotografiji, možemo da otkrijemo da li smo pasivni, agresivni, puni samopouzdanja i tako dalje. Na taj način možemo bolje da razumijemo naše reakcije na određene situacije. Mi imamo za vas jedan zanimljiv test. Pogledajte sliku ispod. Ko vam izgleda kao najgluplja osoba na slici? Ne razmišljajte previše, samo izaberite.


Osoba broj 1

2

Ako ste izabrali osobu koja samo sjedi i čeka da grana padne, vi ste neko ko često odustaje. Vi imate sopstveno mišljenje, ali ne znate kako da utičete na situaciju, pa radije prihvatate uslove koji su vam ponuđeni. Vi niste neko ko će se generalno svađati ili istupiti i više volite kada su stvari tihe i miroljubive. Pošteni ste i imate nježno srce.

Osoba broj 2

3

Vi ste ljubazna osoba, ali skloni ste ishitrnom donošenju odluka. Obično ne dajete sebi dovoljno vremena da razmislite o svojim odlukama ili da pogledate širu sliku. Zbog ovoga činite greške koje iste izbjegli samo da ste duže razmislili. Ljudi vas doživljavaju kao tvrdoglavu osobu.

Osoba broj 3

4

Vi ste tip osobe koji se bori do kraja. Rijetko odustajete i borite se za svoja vjerovanja do posljednjeg trenutka. Imate njuh za biznis i možete biti veoma uspješni jer razmišljate o raznim strategijama kao rješenjima za različite situacije i probleme.

Osoba broj 4

5

Vi ste pravi buntovnik! U stanju ste da se borite i protiv samog sebe u nekim situacijama da biste dokazali poentu. Mada, ove male igre čine da prestanete da razmišljate racionalno. U jedno nema sumnje, rođeni ste revolucionar iako ćete možda upucati sebe u stopalo ponekad.

Ne propustite