DETALJ NA PROSLAVI U CENTRU ZAGREBA O KOJEM BRUJI REGION: Na vrhu zgrade pojavile su se 3 zastave, a ono što je pisalo na njima BOSANCE će ostaviti bez teksta

Region
DETALJ NA PROSLAVI U CENTRU ZAGREBA O KOJEM BRUJI REGION: Na vrhu zgrade pojavile su se 3 zastave, a ono što je pisalo na njima BOSANCE će ostaviti bez teksta
.

Ogromna rijeka od 300.000 crveno-bijelih navijača dočekala je u ponedjeljak u Zagrebu hrvatske nogometne reprezentativce koji su na Svjetskom nogometnom prvenstvu osvojili srebrnu medalju.

Policija je objavila kako je na Trgu bana Jelačića, gdje je organiziran središnji doček, oko 110.000 navijača, a na cijeloj trasi kretanja autobusa sa članovima reprezentacije od zračne luke do Trga njih oko 200.000. 

fna-82884

Program na glavnom zagrebačkom trgu počeo je još prijepodne, cijeli je u prepoznatljivim crveno-bijelim kvadratićima, pa je tako velikim crveno-bijelim plaštem ogrnut i spomenik bana Jelačića. 

fna-82847

Autobus s hrvatskim reprezentativcima, koji su u zračnu luku sletjeli nešto poslije 15 sati na putu je prema trgu, a cijelom trasom oduševljeno mnoštvo pozdravlja osvajače srebrene medalje na Svjetskom nogometnom prvenstvu, povijesnog uspjeha hrvatskog nogometa i sporta uopće.

vatreni2

U jednom trenutku na zgradi u centru grada, prema izvještavanju HRT-a, pojavila se zastava s nazivima gradova iz Bosne i Hercegovine. 

vatreni3

Zastavu su, kako je javio reporter HRT-a, postavili policajci, a što su navijanjem i aplauzima pozdravil navijači okupljeni u centru grada.

vatreni4

Na zastava su bila ispisana imena gradova iz BiH: Posušje, Livno, Grude, Tomislavgrad, Kupres, Mostar. 

Pogledajte kako je sve izgledalo: 

 

 

 

 

 

 

Ne propustite