Pomiješala je običan krompir sa ova 2 sastojka i mazala lice samo 4 večeri: Sada joj je koža sjajna i glatka kao kod bebe

Moda i ljepota
Pomiješala je običan krompir sa ova 2 sastojka i mazala lice samo 4 večeri: Sada joj je koža sjajna i glatka kao kod bebe
.

Ovo su efikasni prirodni tretmani koji će vam hidrirati kožu i učiniti je sjajnom.

Evo koji su to:

Krompir i krastavac

kr

Pomješajte krompir i pola krastavca u blender dok ne dobijete finu teksturu. Nežno nanesite na lice u kružnim pokretima i ostavite 25 minuta. Isperite mlakom vodom.
Krompir i limun

kr5

Pomješajte u blenderu krompir i sok od pola iscjeđenog limuna dok ne dobijete homogenu teksturu. Nanesite na lice u kružnim pokretima i ostavite 20 minuta. Isperite vodom.
Kokosovo ulje
Zagrijjte kokosovo ulje i umočite vatu u nju. Natapkajte nježno kožu i masirajte ugrožena područja oko 2 minuta. Ostavite da odstoji par minuta i obrišite lice preostalom vatom. Ponovite 2 puta dnevno.
Jabukovo sirće

kr3

Pomješajte jabukovo sirće sa vodom i umočite vatu u nju. Natapkajte na lice i ostavite da prenoći. Ujutru operite lice mlakom vodom.
Zeleni čaj

kr4

Ostavite kesicu zelenog čaja da odstoji u toploj vodi nekoliko minuta. Nakon toga je izvadite i dodajte med i limunov sok. Natapkajte vatom na lice i ostavite par minuta da odstoji.

Limun

Isijecite limun na pola i direktno ga nanesite na lice u kružnim pokretima. Radite ovo 5 minuta i isperite lice hladnom vodom.
Med

kr6

Na čisto lice nanesite tanak sloj meda i ostavite da odstoji 15 minuta. Nakon toga isperite lice mlakom vodom i ponovite ovo svaki dan.
Aloe Vera

kr7

Skinite bodljikave dijelove sa aloe vere, isjecite je na kockice i iscjedite gel. Možete mazati gel na lice direktno sa biljke ili prstima. Neka vam ovo bude dnevna rutina.
Maslinovo ulje

kr8

Nanesite par kapi ulja na lice i nježno masirajte u kružnim pokretima. Ostavite par minuta i obrišite lice tkaninom potopljenom u mlaku vodu.Ponovite ovo svako veče pred spavanje.
Papaja

kr9

Isijecite papaju na sitne komade i dodajte med dok ne dobijete pastu. Nanesite smjesu na lice i ostavite da odstoji oko 15 minuta. Isperite vodom i ponovite na redovnoj bazi.

Ne propustite