Stigla sjajna vijest iz Rusije: Ovo će sigurno razveseliti sve u Hrvatskoj

Druga strana sporta
Stigla sjajna vijest iz Rusije: Ovo će sigurno razveseliti sve u Hrvatskoj
.

Svi sa uzbuđenjem očekuju sutrašnji meč Francuske i Hrvatske u finalu Svjetskog prvenstva. Dalić je na današnjoj konferenciji istaknuo da ima toliko dobar odnos s igračima da je siguran da bi mu netko tko nije 100 posto spreman to rekao prije početka susreta.

Hrvatski nogometaši odradili su posljednji trening uoči sutrašnjeg finala Svjetskog prvenstva. Naši junaci sutra će u 17 sati na stadionu Lužnjiki u Moskvi odmjeriti snage s Francuzima.

s3

Ono što nas sve zanima uoči tog susreta jest stanje naših nogometaša. Bilo je tu i ozlijeđenih igrača, nagomilao se umor jer smo tri utakmice zaredom igrali po 120 minuta... 

No, fenomenalna vijest stigla je za sve nas iz Rusije. Na treningu u Moskvi prisustvovali su baš svi naši igrači i svi su radili normalno, što znači da ćemo zaigrati u kompletnom sastavu. 

s2

- To je nevjerovatna vijest, to je zaista sjajno, rekao je za HTV Stipe Pletikosa pa dodao: 

- Vjerujem da će svi igrati u toj utakmici koja je najveća koju možeš igrati u karijeri. 

Dalić je na današnjoj konferenciji istaknuo da ima toliko dobar odnos s igračima da je siguran da bi mu netko tko nije 100 posto spreman to rekao prije početka susreta. To on od njih i očekuje, žele da budu pošteni do kraja. 

Ako sve do sutra u 17 sati bude u redu, na travnjak bi trebali istrčati:

 

Ne propustite