Ovo je novi način za mršavljenje: Super trik za lako skidanje masnih naslaga

Zdrav život
Ovo je novi način za mršavljenje: Super trik za lako skidanje masnih naslaga
.

Zbog današnjeg ubrzanog načina života, sve više ljudi se hrani nezdravo, pa je većina samim time i nezadovoljna svojom tjelesnom težinom. Sigurno ste barem jednom u životu željeli izgubiti onih 5 kilograma viška i u želji da izgledate besprijekorno ste se odlučili podvrgnuti jednoj od “popularnih dijeta.

Ovaj začin sadrži mangan koji je djelotvoran u topljenju masnih naslaga a takođe smanjuje apetit i loš holesterol.

4

Nutricionisti su otkrili da ovaj začin pomaže pri sagorijevanju masnih naslaga, a nećete vjerovati kako brzo i lako možete da izgubite višak kilograma.

Muskatni oraščić koristimo u pripremi raznih sosova, salata, čorbi i slatkiša, a malo ko zna koliko je ovaj začin pomaže tokom dijete. Ovaj začin bogat je vlaknima i djeluje tako što duže osjećate da ste siti i smanjuje apetit. Takođe, stručnjaci ističu da je odličan  za smanjenje lošeg holesterola. Sadrži i mangan koji je djelotvoran u topljenju masnih naslaga, a jedini nedostatak ovog začina jesu zasićene masti, pa ga ne treba jesti u velikim količinama.

3

Muskatni oraščić u dijeti možete koristiti tako što ćete ga izrendati u voćnu salatu, a možete ga konzumirati i tokom doručka, ako na primjer jedete jaja, ovsene pahuljice ili peciva. Preporučuje se da ga korsistite u pripremi povrća, poput šargarepe, krompira, kupusa, spanaća ili karfiola. Slatkišima daje neodoljiv ukus, a nećete pogriješiti ni ako stavite malo muskatnog oraščića u šolju tople kafe ili čaja.

2

Kvalitetan i redovan san je neophodan za zdravlje, ali malo ko zna da poza u kojoj spavate može da utiče na bolove i bolesti. 

Istraživanja pokazuju da poza u kojoj spavate može da podstakne izliječenje ili smanji bolove, pa se tako tehnika odgovarajuće poze primjenjuje za liječenje infekcija sinusa, srčanih problema, mentrulanih bolova, visokog krvnog pritiska i mnogih stanja koja muče skoro svakog čovjeka bar jednom u životu.

1

Ako patite od visokog krvnog pritiska morate se pridržavati terapije koju vam je ljekar prepisao, redukovati ishranu i redovno kontrolisati pritisak. Međutim, medicinska istraživanja dokazuju da spavanje na stomaku, sa licem okrenutim ka jastuku pomaže da se snizi krvni pritisak. Ova tehnika ne košta ništa, a svake noći možete da probate i provjerite kako reaguje na vaš organizam.

Ne propustite