LIJEPE VOJVOTKINJE DOŠLE DA GLEDAJU MEČ NADALA I ĐOKOVIĆA: Svi su prvo primijetili Meghan, EVO ZBOG ČEGA!

Moda i ljepota
LIJEPE VOJVOTKINJE DOŠLE DA GLEDAJU MEČ NADALA I ĐOKOVIĆA: Svi su prvo primijetili Meghan, EVO ZBOG ČEGA!
.

Meghan Markle se danas u društvu Kate Middleton obrela na Wimbledon, da bi ispratile meč Nadala i Đokovića, koji je u toku. Lijepe vojvotkinje su u publici, a svi su primijetili prvo Meghan. Izgleda nestvarno lijepo.
meghankate1407a9

Novopečenu vojvotkinju od Sassexsa uglavnom viđamo u formalnim i strogim kombinacijama, ali ova dama danas je dokazala da je boginja stila i kada je riječ o nešto opuštenijim prilikama.

Ona se pojavila u savršeno nonšalantnoj kombinaciji u kojoj je ukrala pažnju svih prisutnih, i "prešišala" Kate Middleton, koja je takođe imala zanimljiv modni odabir, ali je ipak Meghan bila zvijezda događaja.
meghankate1407a8

Dok se supruga princa Williama odlučila za interesantnu dezeniranu haljinu na preklop, koju je upotpunila klasičnim salonkama, belim naušnicima, ručnim satom i torbom u bež boji, Markelova je ipak bila bolje odgovorila na zadatak.

Naime, Amerikanka je ponijela bijele pantalone širokih nogavica kakve su vrlo moderne ove sezone, a uz njih je uklopila ležernu košulju na plavo-bijele pruge.
meghan

Sa detaljima, po običaju, nije pretjerivala, te je samo u ruci ponijela bijeli šešir sa crnom trakom, te crnu tašnicu, dok je kosu svezala u nisku punđu i lepotu naglasila diskretnom šminkom.
megan

Megan je definitivno opet pokazala da joj modne igrarije i te kako idu od ruke.

kate

 

Ne propustite