NIKO OVO NIJE OČEKIVAO: Dok su svi mislili da se Meghan prilagođava kraljevskim običajima, ONA JE SVE IZNENADILA!

Moda i ljepota
NIKO OVO NIJE OČEKIVAO: Dok su svi mislili da se Meghan prilagođava kraljevskim običajima, ONA JE SVE IZNENADILA!
.

Vojvotkinja Meghan polako pronalazi svoj stil, što svakim danom postaje sve vidljivije.

Dok je javnosti bila poznata samo kao glumica, Meghan Markle često je odabirala tamne boje, koje su dominirale njezinim stilom. No modni izričaj američke glumice promijenio se u trenutku kada je javnosti predstavljena kao zaručnica princa Harryja. Nakon vjenčanja je glumica, sada već vojvotkinja, viđana samo u neutralnim ‘nude’ nijansama, koje su česti odabir Kate Middleton ali i drugih članica kraljevske porodice.
 

 

Beautiful #meghanmarkle ✔️ via @fashionstyles2you ❤️ #fashionstyles2me ????

A post shared by fashionstyles2me (@fashionstyles2me) on

Sve se promijenilo kada je vojvotkinja od Susexa za prijem organizacije Commonwealth, čiji je Harry predsjednik, obukla upečatljivu žutu kreaciju s potpisom američkog dizajnera Brandona Maxwella. Odvažna kombinacija bila je samo uvod te je Meghan na putu u Irsku pokazala kako se ne misli odreći svog stila.
 

 

Which look is your fav? ???????? 1-10

A post shared by @ thekeyofstyle on

Kada su Meghan i princ Harry stigli su u dvodnevni posjet Irskoj, vojvotkinja je sve oduševila uskom zelenom haljinom Givency koja joj je savršeno stajala. Ranije tog dana već je zablistala u tamnoj Diorovoj haljini u kojoj je neodoljivo podsjećala na Audrey Hepburn.

Nakon dvije tamne kombinacije koje bi zasigurno obukla i ‘glumica Meghan’, treća haljina bila je u crnoj boji. Na vrtnoj zabavi u Irskoj vojvotkinja je odabrala usku haljinu bez rukava s potpisom Emilije Wickstead, a promijenila je i frizuru.

Nakon što je dva puta taj dan viđena s podignutom kosom, Megan je na vrtnoj zabavi očarala s laganim valovima. Frizer koji se pobrinuo da frizura vojvotkinje u svakom trenutku bude na razini je George Northwood, koji joj je napravio frizuru i za prijem nakon vjenčanja.

Poznato je da Meghan i Harry plaćaju poznatog frizera kako bi on putovao s njima te tako bio Meghan na raspolaganju u svakom trenutku.

 

Busy day for #meghanmarkle today ✨choose your favorite look: 1,2 or 3?

A post shared by The Catwalk Italia - TCI (@thecatwalkitalia) on

 

Ne propustite