LOVREN JE NAKON POBJEDE NJOJ POLETIO U ZAGRLJAJ: Nije mu ni žena, ni djevojka, a OSVOJILA JE SRCA NAVIJAČA!

Druga strana sporta
LOVREN JE NAKON POBJEDE NJOJ POLETIO U ZAGRLJAJ: Nije mu ni žena, ni djevojka, a OSVOJILA JE SRCA NAVIJAČA!
.

Privatni životi, veze, ljubavne i one porodične, hrvatskih reprezentativaca su već mjesec dana toliko pod lupom javnosti da ne postoji gotovo ništa što se o njima ne zna. Pogotovo su znatiželjnicima zanimljive bolje njihove bolje polovice, a nisu ni sestre prošle neopaženo...


Kako je Svjetsko nogometno prvenstvo pri kraju, mislili smo da su se već 'prožvakale' sve ljubavne teme na terenu, onda je Dejan Lovren iznenadio sve požurivši nakon pobjede u zagrljaj atraktivnoj i nepoznatoj ljepotici.

 

Happy birthday! ????I hope all your birthday wishes and dreams come true ????????

A post shared by Andrea Trgovcevic (@andrea_trgovcevic) on


Uznemirile su se obožavateljice širom sijeta, naročito one koje lik i djelo našeg prezgodnog nogometaša prate duže vrijeme. Nisu u ljepotici, naime, prepoznali Dejanovu Anitu, koja nije bila s njihovo dvoje djece na tribinama.


A ljepotica je sve pojasnila na svome Instagramu. Lovren joj je rođak, a 'potegla' je do Rusije jer je gorljiva podržavateljica reprezentacije. Riječ je o Andrei Trgovčević koja je u Moskvu stigla s dečkom, putopiscem Kristijanom Iličićem, piše Slobodna Dalmacija.


"Definitivno najljepša i najsimpatičnija hrvatska navijačica u Rusiji!", komentarisali su njene objave pratitelji, stari i hrpa novih. Andrea je, naime, osvojila srca svih onih koji prate zbivanja na prvenstvu, a najzaslužniji za to njen je 'iskreni osmijeh'.
 

 

Ne propustite