OVAKVE RIBE SU NEODOLJIVE: Evo kako izgleda savršena žena iz muškog ugla!

E buraz
OVAKVE RIBE SU NEODOLJIVE: Evo kako izgleda savršena žena iz muškog ugla!
.

Svaka žena želi da zna šta njen muškarac voli kod nje i šta je za njega savršena žena.
Mnogi muškarci znaju kakve žene vole, a njima ćete biti zanimljivije, između ostalog, ako ste samouvjerene, imate smisla za humor i ne pretvarate se da ste nešto što niste.

Muškarci, naime, vole žene koje imaju svoj stav i svoje mišljenje. Iako se nekim ženama možda čini da muškarci žele potpunu dominaciju, to ipak nije tako. Nema ništa dosadnije od žene koja se slaže sa svim što on kaže i prelazi preko svojih riječi.

22971-big

Takođe, pred muškarcima ne bi trebalo da se žalite i ističete svoje fizičke nedostatke, oni to ionako ne vide kao vi. Nema ništa lepše od žene koja se odlično osjeća u svojoj koži i ne boji se to da pokaže.

Takođe, veoma vole i kada žena ima smisao za humor. Zajednički smisao za humor održava zdravu vezu, a može i da da tračak svjetlosti nekim, ne tako pozitivnim situacijama.

jeffrey-halla

Prihvatite njegove prijatelje

Nemojte da ga sprječavate da se druži sa svojim prijateljima i odolite želji da mu prelistate poruke na telefonu. Nemojte da ga ograničavate i pustite ga da provodi i vrijeme i bez vas.

gledanje-utakmice

Priuštite i sebi i njemu vrijeme za sebe, pa dok je on napolju sa drugarima i gleda fudbal, a vi iskoristite to vreme da udovoljite sebi.

4526-big

Tajanstvenost i nepredvidivost

Ne dopustite nikome da vas čita kao otvorenu knjigu. Ugodno iznenadite dragog nečim što od vas nikada ne bi očekivao, pokažite mu neke vještine koje posjedujete, a koje mu prije niste otkrile i nikada nikome nemojte odavati baš sve svoje tajne.

Ovdje se krije najmoćniji faktor za zavođenje!

Jedna jedina rečenica može promijeniti vaš intimni, ali i cijeli ljubavni život, a njega će potpuno razoružati i obožavaće vas 24 sata.

Ipak, pripazite kada je i kako upotrebljavate.

“ŽELIM TE ODMAH” – vrlo jednostavno i maksimalno efektno.
Zašto?
Ukoliko izgovorite tu rečenicu dok mu otkopčavate pantalone dogodiće se čudo. Ali, ako je izgovorite na neočekivanom mjestu, na primjer dok izlazite iz bioskopa još je opasnija – podivljaće čim je čuje!

“Rečenice izrečene izvan konteksta, odnosno kad ih najmanje očekuje pravi su okidač muške želje i e*otskog naboja”, tvrdi Stefan Džonson, psihoterapeut i direktor Men’s Centra u Los Anđelesu.

On dalje kaže:
“Kad je muškarac e*otski iznenađen, njegov mozak oslobađa endorfine i neurotransmitere koji pojačavaju transimisiju impulsa te utiču na raspoloženje, odnosno dovode ih u stanje potpune nadraženosti”.

Ne propustite