KAD GA UGLEDAJU, SVI SE ŽELE SLIKATI S NJIM: Ovaj mladić je dvojnik Luke Modrića!

Druga strana sporta
KAD GA UGLEDAJU, SVI SE ŽELE SLIKATI S NJIM: Ovaj mladić je dvojnik Luke Modrića!
.

Luka Modrić, hrvatski je profesionalni nogometaš i hrvatski nogometni reprezentativac koji trenutačno igra za španjolski nogometni klub Real Madrid. Većinom igra kao razigravač na poziciji navalnog veznog ili na poziciji lijevog krila.

luka2

A sada su mediji pronašli njegovog dvojnika, njegovu mlađu kopiju.

Šesnaestogodišnjaka Andreja Ivančana su u njegovu kraju Podravini prozvali dvojnikom najboljeg hrvatskog nogometaša Luke Modrića. Ponosno i s osmijehom na licu nosi desetku na leđima. A na terenu, odjeven u kockasto, još više nalikuje na svojeg idola. Zbog izgleda, Andrej je zaslužio već brojne simpatije, i djevojaka i svih ljubitelja ovog sporta.

''Ima puno ljudi koji mi tako dovikuju da ličim na Modrića. Puno se njih želi slikati sa mnom'', rekao je Andrej za portal Gol te nastavio:

''Bilo je to u Vukovaru, bili smo na izletu, i iz druge škole je došao učitelj i rekao kako ličim Luki i onda me počastio.''

Ove su usporedbe počele još u njegovim osnovnoškolskim danima, a široj javnosti postao je poznat kada je utjelovio dječaka Luku Modrića u jednoj reklami.

''Sigurno mi ne smeta, drago mi je'', izjavio je Andej.

Evo kako on izgleda:

andrej-ivancan-ib-270618-011

andrej-ivancan-ib-270618-004

andrej-ivancan-ib-270618-001

 

Ne propustite