PRAVI SAVJET DA IZABERETE IDEALAN KUPAĆI KOSTIM: Birajte prema građi tijela i nećete pogriješiti, evo kako!

Moda i ljepota
PRAVI SAVJET DA IZABERETE IDEALAN KUPAĆI KOSTIM: Birajte prema građi tijela i nećete pogriješiti, evo kako!
.

S obzirom da je svaka figura tijela jedinstvena važno je odabrati onaj koji prikriva nedostatke i ističe samo najbolje. Kako bismo vam pomogli i pritom pojednostavnili odabir najvažnije je odrediti koji ste tip građe tijela kako bi uz pomoć krojeva i dezena upotrijebili moć optičke varke.

kupaci1

OSNOVNI TIPOVI ŽENSKOG TIJELA:

1. Jabuka- građa tijela čija je kritična tačka stomak
Za ovu građu preporučujemo jednodijelni mode od čvrstog materijala koji će uvući stomak i istaknuti struk.

kupaci

2. Kruška - građa tijela koja ima naglašene bokove i stražnjicu
Preporuka su dvodijelni kostimi čiji je gornji dio efektan što znači da ima ukrase poput volana ili je pak vrlo upečatljivog uzorka, dok gaćice trebaju biti jednobojne. Na taj način pažnju ćete skrenuti s bokova.

 

AKO IMATE MALE GRUDI - preporuka su postavljeni bikini bogatijeg uzorka, po mogućnosti živih boja, ukrašen detaljima poput resica, volana i cvjetnih aplikacija.

VELIKE GRUDI - jednobojni gornji dio koji se u debljim trakama veže oko vrata pojačan košaricom ili jačom pasicom koja će držati grudi.

kupaci3

UZORCI KOJI OBLIKUJU TIJELO

Prugice - Iako su vrlo popularne vodite računa o njihovom smjeru. Horizontalne pruge proširuju bokove i ističu ženstvene obline dok okomite vizualno izdužuju figuru i ističu grudi i dekolte.

Efekt 'liposukcije' - igra sa svijetlim i tamnim komadima kupaćeg kostima. Kupaći koji u srednjem djelu ima upečatljiv uzorak ili bijelu boju, a s vanjske strane je taman i jednobojan sužuje struk i smanjuje trbuh.

kupaci4

Ne propustite