SVE DO SADA PADA U VODU: Riječi male Jane o ubistvu svoje majke Jelene PRODRMAT ĆE CIJELU SRBIJU I REGION

Region
SVE DO SADA PADA U VODU: Riječi male Jane o ubistvu svoje majke Jelene PRODRMAT ĆE CIJELU SRBIJU I REGION
.

Sedmogodišnja Jana Marjanović, kćerka ubijene pjevačice Jelene i osumnjičenog Zorana opisala je tužiocu u Višem javnom tužilaštvu svoj posljedni susret sa majkom. Na pitanje tužioca da li zna gdje je njena majka, djevojčica je odgovorila:

- Znam. Ona je na nebu.

Tužiocu je reklad da se sjeća da je tog dana bilo sunčano, a da je mama imala plavu trenerku. Nije znala da kaže koji je to bio dan u sedmici. Ipak, Jana se sjećala da su mama i tata imali telefone, ali da ih nisu koristili osim kada je "tata zvao mamu na telefon i ona se nije javljala".

jelena-marjanovic-02-pod-sjajem-zvezda-1000x0

Uslijedilo je pitanje i da li zna gde je njen tata. Mala Jana je rekla da je on u pritvoru i to zato što ga je neko "pogrešno okrivio da je on ubio mamu".

- Okrivili su ga neki ljudi koji lažu i neki novinari - objasnila je djevojčica.

- Ne znam ko su oni jer ih nikada nisam vidjela. Niko mi nije pričao, ali ja to znam, to sam shvatila sama.
Jana je zatim objasnila i da je rođena 2011. godine, da ima dvije vaspitačice, a zatim je navela i njihova imena. Tužilac ju je pitanjima vraćao na dan nestanka i ubistva Jelene Marjanović, a djevojčica je sve vrijeme tvrdila da je tata bio stalno tu. Na pitanja da li su dolazili djed, brat ili stric, mala Jana je odgovorila da nisu i da su ona i tata stalno bili zajedno.

1277857-jelena-marjanovic-forenzicari-foto-kurir-facebook-ls

Optužnica do kraja sedmice

Protiv Zorana Marjanovića, osumnjičenog da je 2. aprila 2016. godine ubio suprugu Jelenu na nasipu Crvenka u Borči, bit će podignuta nova optužnica do kraja sedmice. Njemu je Viši sud u Beogradu, kako su objavile "Novosti", u utorak i zvanično produžio pritvor. Ukoliko optužnica bude stala na pravnu snagu, suđenje za ovaj zločin počet će na jesen.

 

Ne propustite