Primjetite li nešto neobično na ovoj slici? Svi pričaju koliko Megan Markl ne poštuje kraljicu! (FOTO)

Zanimljivosti
Primjetite li nešto neobično na ovoj slici? Svi pričaju koliko Megan Markl ne poštuje kraljicu! (FOTO)
.

Vojvotkinja od Saseksa je na prijemu u Bakingemskoj palati koji je održan večeras pokazala svoje nove sjajne kovrdže, ali i to da uopšte ne poštuje kraljevski protokol i to u blizini kraljice Elizabete.

m1

U Bakingemskoj palati večeras je održan prijem i dodjela nagrada za najbolje u programu Kraljičine mlade vođe. U svečanosti su učestvovali kraljica Elizabeta, Megan Markl i princ Hari, kao i brojne slavne osobe poput Dejvida Bekama.

m2
Megan Markl je za tu priliku malo promijenila frizuru - stigla je na prijem s novim sjajnim kovrdžama, poput onih kakve ima vojvotkinja Kejt Midlton. Mnogi su nagađali da će, kao i njena najbolja prijateljica Džesika Malroni, da skrati dugu kosu, ali to se očigledno nije dogodilo.

m3

Osim nove frizure, vojvotkinja Megan imala je svjetlu haljinu s velikim dugmićima i špicaste crne cipele s visokom petom.

Međutim, ono što je svima zapalo za oko je to što je Megan sjedila na drugom mjestu od kraljice prekrštenih nogu, što je u kraljevskoj porodici strogo zabranjeno. Ovakav propust se nikada nije desio njenoj jetrvi Kejt, ali izgleda da Elizabeta toliko voli novu snaju da za nju ne važe sva pravila.

m4
Inače, Megan Markl i princ Hari uskoro će započeti putovanje Ujedinjenim Kraljevstvom i po inostranstvu kako bi naglasili važnost Komonvelta.

Ne propustite