Za nju kažu da je druga NAJLJEPŠA RUSKINJA svih vremena: Udala se za naftnog tajkuna, pa postala bliska Putinu

Zanimljivosti
Za nju kažu da je druga NAJLJEPŠA RUSKINJA svih vremena: Udala se za naftnog tajkuna, pa postala bliska Putinu
.

Ovu ženu na Instagramu prati skoro 2 miliona ljudi, a na ovoj društvenoj mreži ona se hvali luksuznim životom.

Možda će zvučati suludo, ali u Rusiji postoji ljepotica kojoj su dali nadimak Glukoza...

Pogađate zašto - kažu da je toliko slatka da podsjeća na šećer!

 

Naime, radi se o Nataliji Ionovoj, dami koja je multitalentovana - ona se bavi modelingom, ali i pjevanjem i glumom, i uopšte uzev - veoma je popularna javna ličnost u Rusiji.


Na Instagramu je prati gotovo 2 miliona ljudi, a na ovoj društvenoj mreži ona se hvali luksuznim životom, ali i provokativnim fotografijama na kojima je akcenat kako na lijepom licu, tako i izvajanom tijelu.

 

 

In love with Moscow sunsets ???? #intimissimi #SunsetLovers #italianlingerie #intimissimirussia

A post shared by ГЛЮКОЗА (@chistyakova_ionova) on

Ova 31-godišnjakinja udata je za naftnog tajkuna, a ima i dvije ćerkice sa njim.

Natalija tvrdi da je oduvijek maštala da postane pjevačica, a to joj je i pošlo za rukom, s tim što je trenutno angažovana i kao televizijska voditeljka. Zanimljivo je da je u domovini proglašena drugom najljepšom Ruskinjom.

 

Люблю свой день рождения. И не потому, что подарки и внимание. Хотя это, конечно, всегда приятно. А потому, что я очень люблю жизнь.❤ Узнавать себя, открывать в себе новые возможности и достигать цели. Люблю моих близких и друзей, их успехи и, если нужно, всегда готова разделить их печаль и разочарования. Люблю вас, мои дорогие подписчики. Спасибо вам за ваше внимание и поддержку ;) Люблю любить и отдавать эмоции, это действительно моя физиологическая потребность. :) и как круто, что есть люди рядом, которым это нужно. ????????❤

A post shared by ГЛЮКОЗА (@chistyakova_ionova) on


Takođe, spekuliše se da je bliska Vladimiru Putinu, a sve jer je najbolja prijateljicaruske bogatašice Ksenije Sobčak kojoj je ruski predsjednik kum.

Ne propustite