SVA JE PLASTIČNA, ALI PLANIRA JOŠ OPERACIJA: Svi se iznenade kada vide kako je nekada izgledala

Moda i ljepota
SVA JE PLASTIČNA, ALI PLANIRA JOŠ OPERACIJA: Svi se iznenade kada vide kako je nekada izgledala
.

Djevojka kojoj sponzori plačaju plastične operacije, neke su bile toliko rizične da ju je skoro koštala života, ali ona ne odustaje. Naime, Amanda Ahola iz Finske uradila je niz operacija kako bi postala "savršena Barbika". Do sada je potrošila preko 15.000 funti, a nije ni blizu svog zamišljenog cilja.

nn2

"Nema veze koliko sam toga uradila, jer meni nikada neće biti dovoljno. Želim da izgledam što je plastičnije moguće. Barbika je praktično savršena, a ja želim da budem što je bliže moguće savršenstvu. Ništa me ne može usrećiti kao kada mi neko kaže da izgledam kao Barbika", kaže Amanda.

Finansijsku podršku nema od roditelja, pa se od tinejdžerskih dana bavi svakakvim poslovima kako bi mogla da isplati svoje želje.

Bila je čistačica u bolnici, ali nije mogla da podnese to što nije smjela da nosi šminku.

nn

"Cijeli život se borim sa komentarima okoline da mi je kosa predugačka, da se previše šminkam, da u cik zore izgledam kao da idem u noćni klub. Već sa 16 godina sam potpuno isplanirala sve svoje operacije. Imala sam viziju toga kako želim da izgledam, i neću odustati dok je ne ostvarim", kaže Amanda.

 

nn1
Treću operaciju stavljanja silikona platio joj je sponzor kog je našla na internetu, a njenom dečku Aleksiju se to nimalo nije dopalo.

Na nos je dala preko 4.000 funti, a svakog meseca ima ogromne izdatke za botokse, filere za usne i slične stvari.

"Taj sponzor me je pitao da li može da mi ispuni bilo koju želju. Rekla sam mu da želim veće grudi. Ako bilo ko želi da mi plati račune za operacije, a pristaje na to da nema sek*a sa mnom, naravno da ću pristati", priča ova djevojka. Baš ta operacija skoro ju je koštala života, jer je imala napad i veliki otok na mozgu.

ll

"Malo toga se sjećam pred samu operaciju, znam samo da sam imala baš čudan san za koji se ispostavilo da je java da sam u krevetu a da mama i moj dečko stoje iznad mene i plaču. Pitali su me da li ih se sjećam jer ih se juče nisam sjećala", kaže Amanda. Ona dodaje da se ne kaje zbog operacije.


"Izabrala sam to i spremna sam da se nosim sa svim posljedicama", tvrdi, a baš ovih dana sprema se za novu operaciju. Ovog puta to će biti brazilsko podizanje zadnjice.

 

Ne propustite