Prepoznajete li ih? Ovo su VRSTE PRIJATELJA koje svi imamo!

Zanimljivosti
Prepoznajete li ih? Ovo su VRSTE PRIJATELJA koje svi imamo!
.

Kažu, "Prijatelji su obitelj koju odaberemo" i ne možemo ih bolje opisati! Kad nas roditelji ne shvate, kada ste ludo zaljubljeni, kada trebate neki savjet za vezu, kada se osjećate slabim, kome se obratiti? Naravno, prijatelju! Prijatelji su začin života; sa svojim različitim okusima i ukusima, čine život zanimljivim i vrijednim življenja.

Ovo su vrste prijatelja koje svi imamo!

Avanturistički  prijatelj

prijatelj1

Ovaj prijatelj je uvijek spreman za avanturu! Bez obzira radi li to dobro ili ne, uvijek će upravo on upravljati novcem za brzu avanturu i uvijek je spreman za izlete.

Humoristični prijatelj

prijatelj2

Ako imate ovu vrstu prijatelja, vi ste najsretnija osoba na svijetu! Jer, mnogi bi vas rado natjerali da plačete, ali samo nekoliko osoba je koji bi vas nasmijavali. I ovaj prijatelj ima tu sposobnost! On imao tako dobar smisao za humor da bez obzira koliko loše vaše raspoloženje, on će vas uvijek nasmijati.

Mentor prijatelj

prijatelj3

Trebate ozbiljne savjete o karijeri, životu ili možda ljubavi? Dođite ovamo! On ima ozbiljnu mentorsku i savjetodavnu vještinu i zasigurno će doći do rješenja za svaki vaš problem.

Partner u zločinu

prijatelj4

Da da da! Svi definitivno imamo nekog ovakvog! I Bog zna koliko je zločina koje ste zajedno počinili! Od zezanja ljudi u školi, na fakultetu ili na poslu, ovaj prijatelj je onaj kome se obratite kada vam fali adrenalina,

Potpuno suprotan prijatelj

prijatelj5

Kao što kažu, suprotnosti privlače! Ovaj prijatelj je potpuno suprotan od onoga što ste vi. Ako ste neustrašivi on je najplašljivija osoba na zemlji. Ipak, dobro se slažete i nikada ha nećete napustiti.

'Uvijek kasni' prijatelj

prijatelj6

Ovaj će vam prijatelj uvijek reći da je na putu a, u stvarnosti, još uvijek nije ni blizu da krene. A, čekanje od 5 minuta često je čekanje od 1 sata!

'Uvijek gladan' prijatelj

prijatelj7

Ovaj prijatelj je onaj koji jede, jede, jede i jede sve vrijeme! Svaki put kad napravite plan da odete negdje, prvo što će učiniti jest saznati gdje se nalaze restorani i kakva je hrana. Ali, priznajte, zbog njega ste otkrili toliko novih delicija.

Blizanac prijatelj

prijatelj8

Ovo je prijatelj koji je vaš nerođeni blizanac. S njim dijeliš sve od odjeće, obuće do hrane i šta sve ne! Jer, potpuno ste isti, fizički i mentalno! Volite iste stvari i ne volite iste stvari.

 

Ne propustite