USKOČITE U BIKINI OD PROŠLE GODINE: Vježbe koje će vam pomoći da dotjerate vaše tijelo u 10 minuta na dan

Zdrav život
USKOČITE U BIKINI OD PROŠLE GODINE: Vježbe koje će vam pomoći da dotjerate vaše tijelo u 10 minuta na dan
.

U devedesetima, legendarni supermodel, Cindy Crawford objavio je nekoliko video treninga koji su imali nevjerovatan uspjeh. Crawfordove vježbe su jednostavne i učinkovite i zahtijevaju rad svih glavnih skupina mišića bez potrebe za posebnom opremom.

Ovo su vježbe koje je Cindy razvio i volio ih toliko da ih želimo podijeliti s vama! Nemojte zaboraviti zagrijavanje prije treninga - i onda možete početi na putu da dobijete savršeni oblik!

1. Čučnjevi: koljena prema van

c

Počnimo s vježbama s vježbama nogu. Stavite noge malo šire od ramena, a noge treba istaknuti prema van. Učinite 10 dubokih čučnja. Gurnite bokove aktivno, možete staviti ruke na struk.

2. Pokret

c1

Još jedna jednostavna i učinkovita vježba za noge je redovita pluća. Učinite 10 ponavljanja.

3. Čučnjevi: "sjedi na stolici"

cc

Početni položaj je s nogama po širini ramena i rukama na struku. Ponovno trebate raditi čučnje, ali drugačije ovaj put: zamislite da sjedite na stolcu. Učinite 10 ponavljanja. Zatim ponovi 10 puta.

4. Čučnje: noge zajedno

cc

Posljednji ciklus čučnjeva bi trebao biti učinjeno sa svojim nogama zajedno, ruke naprijed. Dovršite 10 ponavljanja. Nakon ove vježbe, učinite još 10 puta.

5. Sklekovi

c4

Sada radimo nekoliko vježbi za kormilar i prsa. Stavite ruke na širinu ramena, držeći kukove i noge na podu. Učinite dva seta, svaki po 10 ponavljanja.

6. Nedovršeno podizanje tijela

c5

Držite noge savijene i ruke iza glave. Podignite svoje tijelo 20 puta, držeći leđa na podu.

7. Podizanje cijelog tijela

c6

Držite koljena savijena i ruke iza glave. Sada podignite cijelo tijelo. Učinite 20 ponavljanja.

8. Abs vježbe

c7

Dovezite desnu nogu s lijevim lakom, desna ruka bi trebala biti na podu ili na trbuhu. Učinite 20 ponavljanja, a zatim prebaciš ruku i nogu i ponovite.

9. Noge gore

c8

Ova vježba je dobra za niže mišiće trbuha: leći na leđima i staviti ruke dolje uz tijelo. Podignite noge 20 puta.

Ako imate uravnoteženu prehranu i redovito vježbate ove vježbe, vrlo brzo ćete imati savršen oblik. Jeste li spremni za probati?

Ne propustite