SPREMNE DOČEKAJTE LJETO: 9-minutna vježba za ravan stomak i tanak struk

Moda i ljepota
SPREMNE DOČEKAJTE LJETO: 9-minutna vježba za ravan stomak i tanak struk
.

Svaka žena želi imati vitki struk. Postoje neke trbušne vježbe koje zapravo povećavaju struk. Kako možete postići rezultate, izbjeći pogreške i saznati više o učinkovitim vježbama kako biste dobili oblik koji želite?

Odlični savjeti od iskusnih trenera kako bi saznali kako konačno dobiti tanji struk.

2

Što utječe na oblik tijela?
Doista, izgled struka pojedinca ovisi o vrsti figure koju imaju. Ovisno o tome imate li tip tijela "pješčana" ili "kruška", možda ćete moći održavati oblik čak i kada ste u težini. Tipovi tijela 'vladara' i 'jabuka' koji dobivaju dodatnu težinu imaju tendenciju da se oblikuju u gornjim dijelovima tijela.

3

Treneri kolektivno kažu da su ove 3 stvari štetne za bilo koji struk:

- dobitak težine
- izbočeni trbuh
- loše držanje
Zdravi struk se ne pojavljuje sam po sebi, nego je rezultat dobre brige o tijelu. No, postoje načini da se učini lakšim, ovisno o tome kako se odlučite odjenuti i nositi.

 

4
Oblikovanje struka.
Oblikovanje struka znači rad na trbušnim mišićima. No, kao što vjerojatno znate, rad na tome ne jamči da se riješite masnog sloja. Stoga je potrebno stvoriti kalorijski deficit uz pomoć:


Obučeni mišićni korzeti i pravilno držanje vizualno se protežu i vitkiju siluetu. Ostvarite nešto slabiji srednji dio:

vraćajući se natrag i kontrolirajući položaj
oblikovanje vašeg struka i ravnanje trbuha ciljnim vježbama

 

4

Važno je zapamtiti da nisu sve trbušne vježbe korisne za struk. Zapravo, neke vježbe zapravo ga proširuju. Osposobljeni treneri tvrde da bi, kako bi se stvorio elegantan struk, trebate obratiti pažnju na ravni trbušni mišić tiska, dok "pumpa" kosi mišići koji vode do produžetka struka.

Evo najopasnijih vježbi ove vrste:

tijelo twists
bočni krakovi s utezima
stranu zavoja, dok sjedi na podu
U isto vrijeme, istezanje strana mišića u različitim statičkim pletiva tijekom joga ili pilates može oblikovati lijepe linije tijela.

 

6

Pet učinkovitih vježbi za manji struk.
Ovaj skup vježbi najbolje se izvodi u pisanom obliku, tri puta tjedno. Najbolje vrijeme za vježbanje je u jutarnjim satima.

1. Vakuum

 

7

Početni položaj: leži na leđima, noge su savijene na koljenima, ruke na obje strane tijela. Ova vježba bi trebala biti učinjena na prazan želudac.

Duboko udahnite, izdahnite kroz usta što je više moguće ispuštanje zraka iz pluća, pritiskajući prednji zid abdomena u kralježnicu. U tom položaju gravitacija vam pomaže. Ostanite na ovom mjestu 15 sekundi i opustite se. Postupno, trajanje "isteka" možete donijeti na minutu, sve dok se tako osjećate ugodno.

Reps: 3-5 puta.

Trajanje vježbanja: 2 minute ili više.

Oni koji doživljavaju probleme s zdravljem ili želuca trebaju biti oprezni pri izvođenju vježbi "vakuuma". Ova vježba povećava tlak unutar intrauterine koji može negativno utjecati na nezdrave organe. Vježba je kontraindicirana u astmi, hernija kralježnice i bolesti srca.
2. Savijanje naprijed / natrag

8

 

Početni položaj: stojite s nogama razmaknutim od ramena.

Cilj vježbe: trebali biste osjetiti kako se mišići struka protežu. Sagnuti se naprijed tako da možete dodirnuti pod i ostati na tom mjestu neko vrijeme. Nakon toga savijte unatrag, držite ruke na svom struku.

Reps: 15-20 puta.

Trajanje vježbanja: 2 minute ili više.

Ova vježba će biti korisna onima koji imaju problema s lumbalnim područjem leđa, kroničnim glavoboljama ili povećanim intrakranijskim pritiskom.
3. "Boks" okretanja

 

9

Početni položaj: leći na podu, lagano saviti koljena.

Glavna značajka ove vježbe je brz tempo. Podignite gornje tijelo s poda i brzo se vratite u početni položaj. Pobrinite se da vam se trbušni mišići ne opuste tijekom vježbanja.

Reps: 3 seta od 12 do 15 ponavljanja.

Trajanje vježbanja: 2 minute ili više.

Vježba se ne savjetuje onima koji imaju bilo kakav tip gastritisa ili reumatizma, ili bolesti žučnog mjehura. Moraju se pažljivo provoditi oni koji imaju problema s disanjem i / ili kardiovaskularnim sustavom.
4. Daska

10

Ne propustite