Genijalni trikovi koji će vam uštedjeti vrijeme i novac: Bit će vam žao što ovo niste znali ranije

Praktična žena
Genijalni trikovi koji će vam uštedjeti vrijeme i novac: Bit će vam žao što ovo niste znali ranije
.

Da biste izgledali onako kako želite nema potrebe da trošite velike sume novca. Prvo pokušjte s ovim, prirodnim, trikovima koji će vam uštedjeti vrijeme, a i novac.

Pasta za zube + soda bikarbona za mitesere

trik1

Ako ste umorni od mitesera na T-zoni, pomiješajte malo paste za zube sa sodom bikarbonom. Upotrijebite novu četkicu za zube kako biste smjesu lagano protrljali po bradi, nosu i čelu nekoliko minuta. Zatim lice isperite toplom vodom.

lice

Smjesa će vas osloboditi od mitesera i očistiti kožu.

Napomena: Pazite jer pasta za zube nije prikladna za osjetljivu kožu. Ako vam se pojave osip ili svrbež, odmah prestanite koristiti ovu metodu.

 Povećanje trepavica

trik2

Stavljanje maskare svako jutro i opet ako izlazite na večeru ponekad može biti zamorno. Neki su čak alergični na sastojke maskare. Nemoj više uzrujavati! Postoji sjajno rješenje: ''dizala za trepavice''. Možete posjetiti kozmetički salon ili upotrijebiti jedan do ''uradi sam'' setova koji se mogu kupiti na internetu

Veće usne

trik3

Povećanje usnica, sa svim tim iglama i krvi, može uplašiti bilo koga. No, postoji jednostavan način da vaše usne izgledaju punije: samo uzmite vilicu, i nježno ''gurajte'' usne. To će povećati cirkulaciju krvi i učiniti ih punijim. Zatim nanesite ruž ili usne sjaj.

Ne propustite