ONI BLOKIRAJU SAOBRAĆAJ? Voditeljica napravila lapsus i nasmijala sve (VIDEO)

Region
ONI BLOKIRAJU SAOBRAĆAJ? Voditeljica napravila lapsus i nasmijala sve (VIDEO)
.

SRBIJA - Bolkada saobraćaja u srpskim gradovima u znak protesta zbog rasta cijena nafte već nekoliko dana je glavna tema u Srbiji.

Demonstranti su i danas zadali glavobolju mnogim stanovnicima Beograda koji su pokušali da stignu na svoja radna mjesta budući da su blokirali most Gazela kod Sava centra kao i Zrenjaninski put zbog čega je nemoguće bilo preći Pančevački most, a u zastoju je bio i gradski prevoz.

I dok su mišljenja u Srbiji podijeljena - jedni zdušno brane demonstrante zalažući se za još radikalnije mjere, a drugi smatraju da time trpe samo obični građani i da bi protest trebalo da bude lokalizovan ispred Vlade - ima i onih koji u svemu nađu dozu humora.

Tako su društvene mreže preplavljene raznim šalama i gifovima, a danas je glavni hit isječak iz Dnevnika Javnog servisa u kojem je voditeljka napravila lapsus, a koji se savršeno uklopio u trenutno stanje u zemlji.

Prvi radni dan ove nedjelje osvanuo je sunčan, ali je mnogima zadao glavobolju pošto je nešto poslije 8.00, zbog protesta protiv poskupljenja goriva, došlo do blokade Gazele kod "Sava centra", usljed čega je na više od pola sata bio prekinut saobraćaj na auto-putu u smjeru ka aerodromu "Nikola Tesla". Totalni haos je sve do 10.30 bio na Zrenjaninskom putu od Borče ka Pančevačkom mostu, zbog čega pojedine linije gradskog prevoza uopšte nisu funkcionisale.
Naime, voditeljka Javnog servisa je prelazeći na sportske vesti pročitala kako "Srpski teniseri blokiraju saobraćaj..".

Voditeljka se ubrzo izvinila gledaocima ponovo pročitavši vijest koja je u stvari glasila da se srpski teniser Janko Tipsarević nije plasirao u četvrtfinale US Opena... Do greške je vjerovatno došlo jer je na ekranu sa kojeg voditeljka čita ostala prethodna vijest.

Iako je snimak star skoro pet godina, on je danas ponovo oživeo i masnovno se dijeli na društvenim mrežama i jasno je zbog čega.

 

Ne propustite