Oduševila sve stajlingom: Kate Middleton je chic mama u hit haljini

Moda i ljepota
Oduševila sve stajlingom: Kate Middleton je chic mama u hit haljini
.

Kate je turnir pratila sa svoje dvoje djece, princezom Charlotte i princom Georgeom. Iako je vojvotkinja od Cambridgea trenutno na rodiljnom dopustu, tokom vikenda iznimno se dvaput pojavila u javnosti.

kk11

Dan nakon što je prisustvovala ceremoniji Trooping the Colours, odnosno drugoj proslavi rođendana kraljice Elizabete II., Kate Middleton pojavila se i u Beaufort Polo klubu u Cotswolds kako bi podržala svog supruga Williama koji je sudjelovao u polo turniru.

k1


Kate je turnir pratila sa svoje dvoje djece, princezom Charlotte i princom Georgeom, s kojima se zabavljala kao da je jedna od njih, a oduševila nas je i svojim stajlingom. Vojvotkinja je nosila svijetloplavu haljinu u stilu košulje, jedan od vodećih trendova sezone, a njena nam se posebno svidjela jer se veže u struku, što je čini jako laskavom. Na nogama je imala popularne espadrile s punom petom u bež nijansi te je kosu makla s lica sunčanim naočalama.

k

Čini se da je Kate ova nježna nijansa plave ovih dana omiljena jer je istu boju nosila i na ceremoniji Trooping the Colour i to od glave do pete, baš kao i njena šogorica Camilla Parker Bowles.

Ne propustite