RECITE ZBOGOM VELIKOM STOMAKU: Ova 15-minutna vježba će vam pomoći da preko noći sagorite dosadnu masnoću

Zdrav život
RECITE ZBOGOM VELIKOM STOMAKU: Ova 15-minutna vježba će vam pomoći da preko noći sagorite dosadnu masnoću
.

Ove vježbe su uključene u mnoge intenzivne programe obuke koji ne traju više od 15 minuta. To znači da možete dobiti oblik u vrlo kratkom vremenu, i sve što trebate učiniti je dobiti pravu tehniku.

Prije početka treninga obavite 5-minutno zagrijavanje: neki čučnjevi, zakretanje nogu i nogu, rotacije tijela i zavoja, kao i zagrijavanje vrata i koljena.
Postavite timer 15 minuta. Učinite sve vježbe jedan za drugim, samo se zaustavite na počinak ako vam je stvarno potrebna. Ponovite set onoliko puta koliko možete upravljati za 15 minuta.
Ponovite set treninga svaka dva dana i pokušajte povećati broj ponavljanja.
Podignite vrijeme treninga na 20 minuta nakon 3 sedmice.

Postavite noge široko razmaknute s prstima prema van. Povucite kukove natrag malo, i čučanj dok koljena su savijena pod pravim kutom. Procijedite stražnjicu, skočite ravno prema gore i lagano pustite. Ponovite 12 puta.

v
Uzmi poziciju na dasci s nogama, leđima i vratom koji tvore ravnu liniju. Tjelesna i trbušna mišića trebaju biti napete. Udišite, savijte laktove kako biste oblikovali pravu kutu i silazili. Disanje, guranje i dodirivanje ramena s suprotnom rukom. Ponovite 12 puta mijenjanje ruku. Možete to učiniti i na koljenima.

v1
Uzmi položaj dasaka s nogama, leđima i vratom koji tvori ravnu liniju, a mišići nogu i trbuha su napregnuti. Povucite noge rukama u skok, a zatim skočite gore, ravnajući ruke gore, kao dobro. Vratite se na položaj sjedećeg položaja i vratite se na početni položaj. Ponovite 12 puta.

v3
Početni položaj je daska na prolazu. Povucite lijevu koljenu na lijevu lakat, a zatim se vratite na početni položaj. Ponovite s drugom nogom. Ponovite 12 puta.

v4
Skočite prema gore i na stranu od polu-čučanjastog položaja, a zatim skočite na drugu stranu. Ponovite 12 puta.

v5
Učini daska s nogama, leđima i vratom koji tvori ravnu liniju, a mišići nogu i trbuha napete. Glatko podignite desnu ruku dok ne bude paralelno s podom sve dok se desna noga kretala na stranu. Vratite se na početni položaj i učinite isto za drugu ruku. Ponovite 3 puta za svaku stranu.

v6
Odvojite peta od ramena. Koljena bi trebala biti lagano savijena, a ruke su ispred vas. Uskočite i podignite koljena na prsa što je više moguće, a zatim lagano pustite. Ponovite 12 puta.

v7

Ne propustite