Zavirite u luksuznu vilu Zlatana Ibrahimovića u Manchesteru! (VIDEO)

Druga strana sporta
Zavirite u luksuznu vilu Zlatana Ibrahimovića u Manchesteru! (VIDEO)
.

Švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović važi za jednog od najbogatijih sportista na svijetu.

Kuća Zlatana Ibrahimovića izaziva divljenje. Pogledajte video:

Upravo zbog toga nije mu problem da si priušti kuću kakvu poželi, a on je odabirom kuće u Manchesteru pokazao da ima dobar ukus.

zlatan2

zlatan1

Zlatan je počeo igrati nogomet u dobi od šest godina, igrajući naizmjenično za juniorske klubove Malmö BI i FBK Balkan. Potvrdio je u jednom intervjuu kako je, kada je njegov klub FBK Balkan gubio s 4:0 na poluvremenu, ušao kao zamjena i postigao 8 pogodaka. Kao mladi tinejdžer postao je stalni igrač za svoju gradsku momčad Malmö FF. U dobi od 15 godina, Ibrahimović je želio okončati nogometnu karijeru kako bi radio na dokovima Malmöa ali ga je njegov trener nagovorio neka nastavi igrati. Ibrahimović je uspješno završio osnovnu školu. Bio je primljen u srednju školu Malmö Borgarskola, i mada je imao prosječne ocjene, uskoro ju je napustio kako bi se posvetio svojoj nogometnoj karijeri.

zlatankuca

U avgustu 2017. je Ibrahimović potpisao novi jednogodišnji ugovor sa Manchester Unitedom. Za razliku od prošle sezone kada je bivši rerezentativac nosio broj devet, ovoga puta će mu na leđima biti desetka. Godine 2018.potpisuje za Američki LA Galaxy. U debiu zabio je sa 40 metara gol volejom. U toj istoj utakmici zabio je gol glavom. Dobio je jedan crveni karton zbog šamara.

zlaan4

Mediji su dosta govorili i o njegovoj lijepoj supruzi koja je 11 godina starija od njega.

Jedna i jedina žena Zlatana Ibrahimovića zove se Helena Seger i nimalo ne nalikuje klasičnim ženama nogometaša koje viđamo na modnim revijama i društvenim mrežama.

zlatand

Od Ibrahimovića je starija 11 godina, uspješna je poduzetnica i po mnogima je zaslužna za Ibrahimovićeve odlične investicije koje su ga učinile jednim od najbogatijih nogometaša na svijetu. Helena je lijepa, pametna i samozatajna - ne fotka se za Instagram, ne pokazuje torbice i cipele, a supruga podržava na utakmicama kao prava navijačica.

helena

Iako ima 46, prava je bomba.

Ne propustite