Želite sakriti stomak ispod odjeće: Evo šta bi ste trebali izbjegavati

Moda i ljepota
Želite sakriti stomak ispod odjeće: Evo šta bi ste trebali izbjegavati
.

Mnoge se žene brinu o svojim trbušnim područjima iako muškarci to vole. Prema eksperimentu koji je proveo MailOnline, muškarci vole mali ženski stomak. Oni su više prirodni i lijepi nego abs. Ako muška mišljenja nisu dovoljna da vas uvjere, a vi još uvijek želite sakriti stomak ispod odjeće, trebali biste to učiniti na pametan način, inače, postoji šansa da ćete to učiniti većim.

Ovo je preporuka koja će vam pomoći da sakrijete stomak i masnoću ispod vaše odjeće. Pogledajte pogreške koje biste trebali izbjegavati pri odabiru odjeće da izgleda bolje. 

1. Izaberite labavu odjeću 

1

Jedna boja odjeće je vaš najbolji izbor. Tamne boje stvarno vam izgledaju bolje, ali to ne znači da ne biste trebali nositi pastelne boje. Možete nositi bež, vrhnje, pistaciju i blijedo-ružičaste boje. Ali rez odjeće zaista je najvažnija stvar.

2
Čvrsta odjeća samo ističe nesavršenosti vašeg oblika. Bolje nositi slojeve bez naglašavanja struka i kukova. Možete jednostavno nositi elemente iste boje.

2. Obratite pozornost na odjeću s okomitim prugama.

3

Vertikalni ukrasi, uzorci i pruge čine vam da izgledate viši i prikladniji. Ali trebali biste razmotriti i širinu pruga i njihovu frekvenciju. Široke pruge mogu vas vizualno povećati pa odaberite odjeću uskim i hustim prugama.

4
Ako se osjećate kao previše odjeće s prugama, odaberite haljine ili kardigani takve boje. Velike mogućnosti su crne i bijele ili bijelo-plave boje.

3. Označite drugi dio vašeg tijela.

5

Da biste prebacili pozornost s stomaka, možete istaknuti grudi. Jednostavna, ali zanimljiva odjeća bez dubokog cijepanja su crne haljine, klasične hlače, bluze i suknje s olovkom.

7
Oni koji imaju lijepe noge trebaju ih učiniti njihovim stvarima. Ovo ne znači nužno da nosi malenu mini, ali možete nositi suknje ili haljine koje su malo veće od koljena ili možete staviti gaćice.

4. Odaberite odjeću malo duže od koljena ili maksimum.

8

Kada se radi o haljinama, možete odabrati odjeću s ravnim rezom. Veliki cvjetovi poput onog na slici su izvrstan izbor.

9
Ovo je primjer uske haljine koja naglašava problematično područje. Pokušaj da ga sakrijemo stomak nije uspješan.

10
Sjajan je način da se sakrije trbuh da nosi trapezoidnu haljinu bez uskih mjesta. Visoke strukom haljine također su dobra opcija. Na taj način možete nositi više od tamne haljine, ali možete nositi i više zanimljivih stvari.

5. Koristite jednobojne košulje.

 

Jednobojne košulje i košulje neće vam samo dopustiti da nosiš nešto zanimljivo u uredu, ali oni su također izvrstan izbor za zabavni vikend ako odaberete prave uzorke.

6. Nosite labave vrhove, majice i tunike.

Glava odjeća na vrhu odličan je izbor ako ne želite prikazati trbuh. Važno je da ne previše ekstremno nosiš nešto što je par veličine prevelik. Ovo je popularna pogreška koja samo čini da tijelo izgleda veće.


Otvorena jakna će završiti odijelo.

7. Uspon hlača

Visokorazumno će linija od struka do bokova glatko. Stranice neće biti vidljive.


Klasične crne ili jednostavne tamne hlače od debele tkanine mogu biti temeljna stvar koja drži odijelo zajedno.

8. Zaboravite na niske traperice.

Ravni traperice s visokim usponom su dobri za vas. Ali, trebali biste biti vrlo oprezni pri odabiru pojasa: ako je prevelik s velikim kopčom, to će uništiti vaš izgled jer će privući pozornost na područje trbuha. To bi bilo suprotno onome što želiš.


9. Nosite suknje.

Zavjesa od olovke od debele tkanine ili tamne boje s cipelama s visokim potpeticama još je jedna tajna o tome kako problematična područja biti manje istaknuta.


Lagano paljena suknja može biti alternativa olovkoj koži. Kada odaberete nešto ovako, možete dobiti svijetlu boju. Naravno, ova suknja mora imati visok porast.

10. Nosite čizme.

Kardigan je univerzalni komad odjeće. Dobro ide s hlačama, trapericama, suknjama i haljinama. To će stvoriti vertikalnu liniju koja će izravnati vaše tijelo.

Ne propustite