PRAVDA ZA DAVIDA

NOVI DETALJI U SLUČAJU DAVIDA: Iz Zavoda za sudsku medicinu RS nestao jedan od ključnih dokaza, OVAJ ČOVJEK JE DIREKTNI SAUČESNIK!

Objavljeno:01.06.2018 - 10:32
A A A Times Arial

Slobodan Vasković je na svom blogu objavio novi tekst u kojem iznosi dokaz kako je iz Zavoda za sudsku medicinu RS nestao komad odjeće ubijenog Davida Dragičevića.

Tekst prenosimo u cjelosti:

Iz Zavoda za sudsku medicinu RS nestao je komad odjeće ubijenog Davida Dragičevića, potvrđeno mi je iz dva nezavisna izvora.

david

“Komad odjeće, koji može biti veoma bitan za istragu oko ubistva Davida Dragičevića nestao je iz Zavoda odmah nakon obdukcije koju je uradio Željko Karan”, tvrde moji izvori.

Prema njihovim riječima, taj komad odjeće na sebi je imao tragove nastale kao posledica mučenja i premlaćivanja Davida Dragičevića.

pravda-za-davida

Tužilaštvo na čelu sa Glavnim tužiocem Želimirom Lepirom, koji je saučesnik, jer prikriva Nalogodavce zloćina, Egzekutore i Saučesnike, čini sve da zataška ovaj detalj, jedan od ključnih u istrazi.

Odjeća ubijenog Davida, koju je imao na sebi kada je nađen, je dokazni materijal i nikako se nije smjelo desiti da njen ijedan dio nestane. 

david

Međutim, to nije iznenađenje, ako se ima u vidu širina zataškavanja, kao i osobe koje to čine.

davor

Osim Lepira, direktni Saučesnici u zataškavanju zločina Teškog Ubistva  su Dragan Lukač, ministar unutrašnjih poslova RS, Darko Ćulum direktor Policije, Darko Ilić, načelnik Uprave za organizovani kriminal, načelnik Uprave za borbu protiv terorizma Nedeljko Lubura, kao i tužilac Dalibor Vrećo, te Đorđe Rađen i još najmanje jedan član njegove porodice, u čijem vlasništvu je kuća na Laušu.

Dio Vrha MUP RS pokušao je lažno optužiti Žrtvu Ubistva Davida Dragičevića da je opljačkao Rađenovu kuću. Pokazalo se da je to laž.

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!
 
 

Sponsored by Luponmedia