Ovim ženama je suđeno da ZAUVIJEK BUDU SAME: Evo u čemu je problem i zašto još niste pronašle ljubav

Praktična žena
Ovim ženama je suđeno da ZAUVIJEK BUDU SAME: Evo u čemu je problem i zašto još niste pronašle ljubav
.

Jedno je sigurno da vi niste jedina žena koja se još nije skrasila. Još uvijek ste u potrazi za ljubavi, ali vam to nikako ne polazi za rukom, pitate se u čemu je problem i da li ćete ikada pronaći ljubav svog života.

Evo koji je razlog vaše samoće:

Dešava se da ovakve žene nemaju sreće u ljubavi i u stalnoj su potrazi za njom. Kada god izađu na sastanak, sve se završi onako kako nije trebalo i kući odlaze potpuno same.

Evo koje su njihove odlike, a svaka žena treba da ih izbjegava:

1. Previše pozitivna

p

Žena koja se stalno trudi da sve bude pozitivno, obično joj se desi sve najcrnje. Njen pozitivan stav joj pomaže da vidi samo najbolje u ljudima i ne vidi ni u čemu problem, kao ni u sebi. Taj stav joj odmaže šta god da započne, jer jednostavno ne želi da skine svoje ružičaste naočare. U vezi ona ne vidi mane druge osobe i ne shvata kada se sa nekim u vezi ne slaže. Na taj način ona se zavarava, što može biti jako loše po nju.

 

2. Previše negativna

p1

O čemu god da priča njihov ljubavni partner one nalaze nešto loše. Čak u slučaju da nađe savršenog muškarca za sebe, ona će mu konstantno tražiti mane (kako priča, kako jede, kakve čarape nosi...). Postoje dva razloga zašto su ove žene loše same za sebe. Prvi je što će uvijek tražiti savršenog muškarca za sebe, a on se nikada neće pojaviti. A drugi, to što kad ga nađu obasipaće ga negativnim komentarima i on će pobjeći. Kada se fokusirate n loše stvari, to je sve što ćete vidjeti.

 

3. Žena koja slijepo vjeruje u sudbinu

p2

One se trude da sve gledaju život kroz to da je sudbina umiješla svoje prste. Bog, univerzum ili nešto u šta ona vjeruje određuju šta će njoj da se desi. Ona svuda vidi neke znakove koji treba da joj pomognu da nađe ljubav svog života. Ovakve žene sjede skrštenih ruku i samo čekaju da i muškarac padne sa neba i to je veliki razlog zašto će ostati same.

Ne propustite